hirdetés

A nők nem mernek vezetni?

 • MZ/X

  Képzeld nem tévesztem össze vele mert nem csak azt lehet élvezni!

  Amúgy a “felelőtlen közúti száguldozás” nem tudom hogy jön most ide. Szerintem te nem olvastad el sem a cikket sem a hozzászólásokat. Vagy valami bajod van ami miatt nem tudod értelmezni. Szerintem inkább az utóbbi lesz.

 • Szigszalag

  MZ/X, nem lehet, hogy te össztéveszted a hancúrlécedet a kormánykerékkel? Az előbbit szokás élvezni, nem a felelőtlen közúti száguldozást…

 • MZ/X

  Volvo S60 ” A pontból B pontba élve eljussunk, nem?” NEM! Vezetni élvezet és aki nem élvezi az nem jó sofőr!
  Na ez a tipikus női hozzáállás amitől 2 részre oszlik az autós társadalom! És nem a nők és férfiak hanem akik élvezik vagy nem élvezik a vezetést! És aki nem élvezi attól ne is várjuk el hogy jó sofőr legyen!

  A jó sofőr ismérve hogy ismeri az autóját is és szereti és nem csak arra kell neki hogy A pontból B-be jusson! A jó sofőr ismeri az autóját és ha kell nem fél szépítgetni, izzót cserélni, akkut cserélni, ablaktörlő lapátot vagy a parkolóba is szerelgetni ha kell! A jó sofőr foglalkozik az autójával, szereti és ápolja!

  Aki meg azt se tudja milyen olaj van az autójába vagy milyen izzó kell a lámpába de még kereket se tudna cserélni… hát az húzza le magát a wc-n és inkább a háztartást vagy az áramot vezesse!

 • Volvo S60

  Gabinak igaza van. Nem az számít, hogy hány a Hungaroringen ki a jobb, hanem az, hogy ki vezet biztonságosabban közúti forgalomban. Kétségtelen, hogy a halálos baleseteket jobbára pasik csinálják. Lehet azt mondani, hogy ez a rizikókereső életmód következménye (lásd Paul Walker), és amúgy a férfiak térlátása, technikai szkillje jobb. Ám a vezetésnek mégicsak az a célja, hogy a tepsi helyett A pontból B pontba élve eljussunk, nem? Amennyi száguldozó idióta van ma a közutakon, a megfontoltság több, mint alapvető.

 • (4)

  A legrosszabb párosítás (ismerem őket ) – amikor a férjnek nincs jogosítványa,de folyamatosan belebeszél a felesége vezetésébe !
  Más : ismerek olyan nőket is, akik beleszólnak a vezetésbe !
  Véleményem szerint ez nem “nemfüggő!” Mindkét nemben vannak ilyen típusúak ! Sajnos.

 • MZ/X

  A statisztikák a nagy számok törvényén alapul pl nagyon sok balesetet okoznak suzukisok (mert sok van belőle) és a statisztika miatt nem hiszem hogy ki lehetne jelenteni hogy a suzukisok vezetnek rosszul. Vagy akkor igen?!

  Mondjuk azt nem gondolom hogy a nők csak azért nem engedhetnek meg maguknak autót mert nők! Gabi ezt te sem gondolod komolyan szerintem.

 • MZ/X

  A nők nagy része nincsen megbarátkozva a technikával ellentétbe a férfiakkal. Ezért van hogy a nők nagyobb része nem tud olyan jól vezetni mint a férfiak. Persze van olyan nő aki sok férfit lepipál a vezetésével. És vannak olyan férfiak akik olyan rosszul vezetnek, hogy a nők F1 pilóták hozzájuk képest. Szerintem nem lehet nők és férfiakra bontani a sofőröket. Vannak akiknek van érzékük a technikához és a vezetéshez és van akiknek nincs. Most hogy a férfiak előnybe vannak e-téren… ez van.

 • MZ/X

  Mernek csak nem nagyon tudnak 😀