hirdetés

A pécsi anyukáknak segít a Nóra-hálózat

Haszon Zsófia

2014.06.03

 • Ms.B

  A rosszat látni mindenben, ez sokkal egyszerűbb, mint lépni valamit. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa valamilyen szinten, azért nem lehet mindent az államra, a kormányra, a politikára fogni! Tegyük meg mi is, amit megtehetünk.
  Mondjuk ilyen hozzáállással ne csodálkozzon senki, ha nincs munkahelye!
  Miért kell minden kedvező kezdeményezést szidni, negatívan hozzáállni? Önök kedves pesszimisták mit tesznek azért, hogy bármi is jobb legyen?

 • ez vicc?

  ismerik a pécsi helyzetet? amire szükség van Pesten, az itt fantazmagória … egyetértek “ajjajj”-al — hova tervezzen itt életpályát bárki? amikor egyszerűen nincs munkahely, az új vállalkozásokra pedig felvevő piac nem akad — viszont azoknak lett most munkájuk, akik ezt a papírprojektet működtetik … ennyi haszna van, csak ne vegyék már magukat annyira komolyan

 • szaboandi

  És egy kis pozitív hozzáállás, hogy ne minden szuper kezdeményezés legyen rögtön leírva….. A projekt aktív résztvevőjeként nem kevés munkánk van abban, hogy ne csak egy “papírprojekt” legyen, ha már így fogalmazott, hanem használható és gyakorlati tudással vértezzük fel azokat a munkába visszatérni szándékozó édesanyákat, akik váltani szeretnének, vállalkozóvá válnának, vagy éppen úgy hozta a sors, hogy nincs hová visszamenniük, így kénytelenek új munkahelyet keresniük maguknak.
  Egy esély, egy lehetőség 🙂

 • ajjajj

  Megint egy mondvacsinált “papírprojekt” Munkahely kellene először!! Ahova vissza lehet egyáltalán térni!