hirdetés

Ilyenek a pécsi főnöknők

 • név

  Szerintem meg tök mindegy, hogy nő vagy férfi. Személyiség függő inkább szerintem.

 • MZ/X

  Az a baj, hogy a nők azt hiszik el vannak nyomva. Ezért ha kapnak egy kicsi hatalmat is a kezükbe azt kihasználják és azt hiszik az a jó ha megmutatják milyen butaságot is tudnak művelni. Azt hiszik mindenki az alattvalójuk mint régen Egyiptomban. Volt egyszer főnöknőm és elmondhatom, hogy a nők nem főnöknek valók. És ezt mindenféle hím soviniszta szándék nélkül! A természetükből adódóan nem valók főnöknek!

 • sets

  semmilyen kapcsolattal jelentkeztem egy üzletbe eladónak ahol a szakmaiságom tesztelését követően elkezdhettem dolgozni.
  azóta boldog részét képzem egy csapatnak (ennek 2 éve), ahol a Főnök megvéd minket, kedves, elvár dolgokat, de nem kér lehetetlent, meg lehet vele beszélni mindent, és türelmes, kapó az új ötletekre, és ha az beválik akkor honorálja.
  tudom nem mindenki ilyen szerencsés, de én ezt elmondhatom! ja és a Főnököm nem nő.

 • Főlökött

  Üdvözlöm az itt lévőket.

  Milyenek a mai főnökök ? :)) Merőben jó kérdés 🙂

  Gátlástalanok, taposók, tudatlanok – beosztottak tudására építkeznek amíg tudnak-tehetik………folytassam ? Volt – van olyan szakavatott, aki oda benyomta, mivel sógor – koma – jóbarát……a rokona, az érdek……mindenek előtt. Tisztelettel, ez a mai világ – valóság………sajnos. Ezért tartunk itt, ahol tartunk….

  Van tapasztalatom, 1-2 nagy cégnél, szerencsére nem függök egyik élhetetlentől sem :). Viszont jogászként néha olyan lépéseiket tapasztalok, hogy a hátamon nem létező szőr is felállna – feláll. Az erre szakosodott szervek felől pedig néma csend honol. Mily véletlen. Nincs rá kapacitás 🙂

  Szóval ne részletezzük, ez az égész úgy el van cseszve, ahogy kell – illendő. Nem véletlen a zombi város jelző………, csak még nem ébredtek fel, a téli álomból – /a 4 éves -ből sem/.
  Sok helyen, ‘nagy-tudású’ vezető, érdemtelen helyen, jelenleg is regnál, következmények nélkül. Van ahol a közpénzt szórja számolatlanul, van ahol más megtakarítását.
  Ez a jelenlegi valóság sajnos, jó reggelt !

  Tisztelettel.