hirdetés

Ingyenes önvédelmi képzés a pécsi nőknek

Haszon Zsófia

2013.11.12

 • Németh Cecilia

  Számomra már az maga garancia,hogy a volt Bajtársam tartja!

 • Krisztián

  Szia Évi!

  🙂 Amit szerintem mindenképp tisztázni kell az elején, hogy ellentétben más harcművészetekkel, ezt egy Nő, egy apáca fejlesztette ki. Éppen ezért a mozdulatok és a technikák úgy vannak felépítve hogy egy gyengébb testalkatú ember is sikeresen felvegye a harcot egy erősebb támadóval. A mozdulatok mindegyike felhasználja a lendületet is, és minden támadás érzékeny pontokra irányul, amit senki sem tud kiedzeni, legyen bármilyen erős (szem, torok, lágyék, stb). Éppen ezért ez napjaink egyik leghatékonyabb Női önvédelmi rendszere. Szó szerint rátok lett szabva 🙂

  Az első két edzés (2×1,5 óra) ingyenes, úgyhogy én ajánlom neked is, és mindenki másnak, hogy aki ilyen irányban érdeklődik, mindenképpen jöjjön el, és próbálja ki hogy milyen, biztos vagyok benne hogy nem fogtok csalódni 🙂

  Az edzések minden hétfőn és szerdán 18:15től 20:00-ig tartanak az ANK Művházában (Apáczai Csere János körtér 1.).

  Ha szeretnél több infót akkor a honlap mellett (http://www.kungfupecs.hu/)
  itt a facebook oldal linkje is https://www.facebook.com/kungfupecs

  Vannak fenn videók, képek és soksok érdekesség 🙂

  Szép napot!

  Krisztián

 • Évi

  Szia Krisztián!

  Én is egyetértek Veled. Szerintem sem elég ehhez egy 4 órás tanfolyam, és ha meg szeretném tanulni hogy védjem meg magam, arra időt, és pénzt kell áldoznom. Tudnál mondani esetleg valamit az általad ajánlott kungfuról? Most keresgélek önvédelmi oktatásokat és örülnék egy kis segítségnek 🙂

  Köszi előre is!

  Évi

 • Jakab

  Köszönöm szépen!

 • Feri

  Jakab: most van szervezés alatt… Pénteken fogom a termet fixálni, 2014 első szemináriuma Pécsé amit tartani fogok, függetlenül a létszámtól.
  Itt megtalálsz: http://www.krav-maga-oktatas.hu (ez a Face oldalamra irányít, mert a normál oldalam most van készülőben). Itt minden elérhetőségem a névjegy alatt megtalálható. A Pécsi időpontok még nincsenek fent, mert szervezés alatt állnak.

  Ha kérdésed van keress nyugodtan.

  Szép napot.

 • Jakab

  Feri!
  A KravMaga indulna Pécsett az érdekelne engem is. Légyszi írj elérhetőséget!

 • Feri

  Mindenképpen üdvözölendő a kezdeményezés, úgy gondolom, hogy Pécsnek elengedhetetlen mostanság ez a dolog. Krisztiánnal egyetértek, hogy 4 óra alatt nem lehet a világot megváltani, így a rendszeresség is szükséges.
  Sajnos a cikk írójával – mint gyakorlott oktató – nem értek egyet, mert azt nem lehet kimondani, hogy ha nincs erőd, nincs állóképességed, stb. akkor nincs jogos az önvédelemhez… Akkor az a rendszer nem jó (ez nem azt jelenti, hogy ami a képzésen lesz nem megfelelő), de ezt így leírni, ezzel az embereknek nem pontos információt nyújtani nem biztos, hogy jó dolog (főleg úgy, hogy lehet ez miatt kezd el futni valaki este munka után, és ez miatt támadják majd meg /még mielőtt bárki is belém kötne ez miatt, ez a példa egy nagyon kisarkított esett, de ha egyszer is megtörténik, akkor az már komoly problémát jelent/).

  Megjegyzem, hogy a világ egyik legagresszívebb önvédelmi rendszerének oktatása fog 2014-ben szeminárium jelleggel elindulni Pécsen, mely más településeken már sikerrel bizonyított. Habár ez nem díjmentes, de talán pont ezért elvárt tőle, hogy minőségi legyen.

  Részletek hamarosan… 😉

 • Krisztián

  Mindenképpen hasznos kezdeményezés. Viszont az megkérdőjelezhető hogy egy 4 órás “tanfolyam” mire elég. Ha valaki tényleg szeretne esélyt arra hogy megvédje magát az utcán akkor érdemes időt szánnia arra hogy megtanulja hogyan is kell. Én nyugodt szívvel például ezt a harcművészetet ajánlom:

  http://www.kungfupecs.hu/

  Hatékony, gyors, és kortól és nemtől függetlenül elsajátítható.

 • re: cecília

  Ha elolvasnád a cikket, nem csak magyaráznál a nagyvilágba, láthatnád, hogy erre a szervezők is gondoltak és lesz majd ilyen program férfiaknak is. Amúgy szerintem a fiúk talán nagyobb eséllyel tudják megvédeni magukat alapból is…

 • Cecília

  Hasznos dolog az önvédelem, de nemcsak a nőknek járna ingyenesen. Sokkal több férfit támadnak, vernek meg a pécsi éjszakában mint nőt, érthetetlen miért ez a diszkrimináció.