hirdetés

Szex tizenkét évesen?

  • NEUTRAL

    Elgondolkoztak a törvényhozóink , hogy mit fog okozni egy korán érő 12 éves lánynál egy esetleges abortusz ?Ez az ország egy katasztrófa .Inkább erkölcsre kéne tanítani őket , meg minimum írni meg olvasni .

  • sentinel

    12 évesen nem kell még széttenni a lábakat. Helytelen a törvénymódosítás. Már csak azért is, mert éppen a 12-18 éves életkorban lehet a legjobban megzavarni a gyerekeket, és kihasználni az amúgy is felkavarodott érzésvilágukat. Most ez lesz a jövő, hogy 18 éves kifejlett, pornófüggő fiatal fiúk fognak mindenféle mocskosságot lejátszani kislányokkal? Csak mert azok még képtelenek arra, hogy helyesen felismerjék a tetteik következményeit, és sok mindenre rávehetők lesznek?
    Döbbenet, hogy mi megtörténhet ebben az országban. Nem azt kellene legalizálni, hogy gyerekek szabadon kefélhessenek, hanem azzal kellene többet törődni, hogy ezzel a korosztállyal sokkal alaposabban foglalkozzanak a felnőttek, és azt tanítsák meg nekik, hogy a testi együttlétre való vágyakozás nem jelenti, hogy azonnal meg is kell tenni.