hirdetés

Túl korán kezdik a szexet?

Haszon Zsófia

2014.03.14

 • gizmodo

  Túl korai szex? Mégis mit várunk egy olyan országban, ahol a kormány orrba-szájba szopatja a népet és a túlélés egyetlen módja az, ha az ember csontig benyal a hatalomnak?

 • Krisz

  Ahogy ezt teszik:
  Nincs is semmi para az egésszel, csak az nem pálya, ahogy azt teszik… ne posztoljunk már a közösségi oldalakra képeket, hogy… ne smároljunk az utcán, nem a többi emberre tartozik, ugyanis senki sem kíváncsi 1 pár turbékolására.
  Tudatlanság:
  Inkább azzal van a baj, ahogy a védőnő ezt prezentálja a fiatalok előtt: “Ne szexeljetek gumi nélkül mert fertőzés lehet a vége…” etc.
  Ezt a szülők szépen otthon meg tudják beszélni a csemetéjükkel, és nem kell közkinccsé tenni mások történeteit. Iskolában amúgy is csak a szokásos majom kérdések jönnek (-mindenki tudja milyenek-), amiken jót vihorászik az osztály.

  Szép és jó dolog az együtt lét, de előbb tájékozódjon róla az a fiatal, és ne a pornóoldalakról, mert ott csak a szenny van.

 • Szerintem, kedves Anna….

  Régen sem voltak óvszerautomaták…és itt a “régen alatt” pl. 10 évvel ezelőttöt értem…és nem az iskolában kell a gyereknek a szexualitásról tanulnia, hanem a szüleitől…hogy ne azt gondolják a p0rnófilmekből a fiatalok, hogy teljesen normális 3 perc rettenetes csattogás után análra váltani, majd egy kis 0rállal befejezni egy szexuális együttlétet (bár ezután kétség kívül nem kell tartani a terhességtől)….ez anyán és apán múlik…nem a védőnőn, aki inkább riogatja a gyerekeket (általában, tisztelet a kivételnek) a nemibetegségekkel…szerintem inkább a család felelőssége óriási…

 • Anna

  Nem a korai szex a probléma, hanem az ismeretek totális hiánya. A mostani kormány felelőssége óriási: eltüntették az óvszerautomatákat, effektíve megszüntették a felvilágosítást és helyette hittant vezettek be. Bürokratizálták az oktatást, a civileket pedig anyagilag ellehetetlenítették. A fiatalok senkitől sem kapnak használható ismereteket a nemi élettel kapcsolatban. Az eredmény borítékolható.