hirdetés

Embrió-raktár működik Pécsett

pécsma.hu

2013.06.09

 • zs

  Kedves mesterséges megtermékenyítést ellenzők!

  ****, mert nem természetes?

  Beoltattad magad eddig bármilyen betegség ellen? Vagy a gyermekedet? Vettél be gyógyszert, ha fájt a fejed, rosszkor volt hasmenésed, vagy elkaptál valami nyavalyát? Ha rákos lennél (ne legyél!) elutasítanád a kemoterápiát meg a műtétet, mert mindezek nem természetesek?

  Ittál már egy pohár kólát? Tartósított tejet? Ettél gyorskaját?

  Ültél 80-120 km/h-val száguldó autóban buszon vagy vonaton?

  Csak mert ezek mind NEM természetesek. Mi emberek találtuk ki őket, hogy hosszabbá, szebbé, jobbá, élhetőbbé tegyük az életünket.

 • Moro

  The Priest: kérdésem van hozzád:mennyi idö alatt lett gyereked???????? Ki miatt szülted???A postás? Ki döntötte el akarsz gyereket? Isten?
  Ugyan már…tipikus fogalmad sincs miről beszélsz hozzáállás.

 • Erika

  És akinek csak becsúszik? És nem is akarja? És abortuszra megy, vagy szülés után eldobja, ne adj Isten megöli? Az természetes?
  És az nem lehet, hogy Isten direkt tett meddővé, hogy csak így lehessen gyermekem, megfontoltan, mikor már agyilag is érett vagyok a gyermekvállalásra? Ez nem lehet????

 • The Priest

  A mesterséges megtermékenyítés (benne is van a nevében) ellentmond a természet(es) folyamatinak. Ami nem lehetne önmagától valamiért, azt “erőszakkal” lehetővé teszik. Nekem ez a véleményem erről és nem vagyok vallásos. A másik ne önmaga miatt akarjon valaki gyereket!

 • Moro

  Ez nem természetes dolog????Ebböl az egy mondatodból látszik,egy pillanatot se küzdöttél gyerekért…..Ne beszélj olyanról,amihez nem értesz.Mondom ezt 3 éves lombik múlttal.
  Amit Isten nem ad….miért vette el Isten eddig 3 gyerekemet????

 • Erika

  Kedves Pippo és Ann!
  Nem beszélnétek így, ha nektek is csak lombikprogrammal lehetne gyermeketek!
  Természetes módszer? Tényleg? Ha lenne sok pár problémájára természetes módszer, akkor azt biztos megtalálnák. Mi legalábbis 11,5 évig vártuk a csodát, és mindent kipróbáltunk. Nem hittük el, hogy meddő vagyok. Teljesen!
  És az hogy Isten ellen való???? Ha Isten nem akarna lombikprogramot, nem adta volna meg a tudást az orvosoknak, hogy lehetővé tegyék!
  Szerintem menjetek vissza a sötét középkorba, ezzel a mentalitással oda valók vagytok!
  Majd ha valamely szerettetek beteg lesz, és meg kell műteni az Isten ellen való tudomány segítségével, akkor se engedd jó? Mert az nem természetes! Felháborító, hogy vannak ennyire primitív emberek!
  Ja, és mielőtt megszólnátok, igen vallásosak vagyunk! Az én családom is, és a férjemé is.

 • Pippo

  “Nemcsak a fogamzásgátlásnak, hanem a meddőség kezelésének is van mellékhatásoktól mentes, természetes módszere – csak jóval kevesebben ismerik és alkalmazzák, mint a lombikprogramot.”
  Lásd: http://www.naprobaba.hu/

 • Re: Ann

  Nem értek egyet ezzel. Sőt! Ez nem természetes dolog. Amit Isten nem ad, azt az Ember adhatja? Ez a teremtés ellen való dolog.

 • Ann

  embrió-raktár?azért ez elég súlyos és ízléstelen megnevezés, ez azért ennél jóval magasztosabb