Viki, aki Pécset választotta Párizs helyett

Haszon Zsófia

2013.11.30

 • Edit

  hurkagyuri,valóban kis “h”-val. Csak annyit mondanék, hazudsz, vagy orvosi eset vagy,aki a téveszméit el is hiszi. De az már biztos,hogy gyáva,mert a neveddel nem vállalnád a rágalmaidat.Milyen gyenge jellem az aki hazugságokkal próbálja más életét megnehezíteni? Elképesztő vagy,ilyen sok ostobaságot már rég nem olvastam.És ne reménykedj,majdnem 3000 km távolságról írok,úgyhogy azt hiszem eléggé elfogulatlan vagyok, a szalon megítélésében.

 • Szajkó Viktória

  Köszönöm szépen mindenkinek a kedves vagy éppen lehúzó szavakat. A rossz reklám is reklám tehát ezt is köszönöm:) Viszont a hangnememen változtathatna néhány ember és a tiszteletet megadhatná másoknak!:) Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!:)

 • hurkagyuri

  yoyoyoyoyoooo spanarc nyugi van 😀

 • Barbara

  Ha nem mered akkor itt ne írogass!!!! Várom emailben akkor a neved, meg mi történt! Egyébként kíváncsi lennék mikor voltál ott? Melyik hónap melyik nap?

 • hurkagyuri

  amióta a fodrászüzletben voltam nem merem felvállalni a valódi énemet mert szörnyűséges amit velem tettek

 • Barbara

  Kedves hurkagyuri!

  Csak hogy tud nem álnéven isteni magát, tudod vannak akik meg vannak elégedve a munkájával és a kiszolgálással. Talán neked nem kellene álnéven itt fikázni a munkáját. Lássuk van e merszed kiírni a neved a következő email címre szeretettel várom, hogy ki vagy ha itt nem mered megmutatni magad!!!! szaba83@citromail.hu
  Na akkor várom a leveled vagy ide a kiírásod!
  Ja én nem a Szajkó Viktória vagyok!

 • hurkagyuri

  Viki nem kéne álnéven isteníteni magad! Én csak az igazat mondom több ismerősöm is panaszolta , hogy megkopaszodott a kezelés után…http://www.youtube.com/watch?v=u5iCdqKlNww

 • Egy barát

  Kedves Mindenki!

  Ahogy olvasom a hozzászólásokat, látszik..valóban Magyarországon vagyunk. Szánalmasnak tartom, hogy mindenkiben csak az irigység, a gyűlölködés, a fikázódás, “ha nekem nem jó másnak se legyen az” alapelv él. Azt szoktam mondani, hogy ránézés alapján ne ítélj, nem tudhatod mit takar a belső.. Ezt nagyon sokan elfelejtik, és olyan szemszögből ítélik meg ezt a cikket, amelyben ők maguk élnek. Ahogy látom, elég negatív életben.. hiszen mindenki a félreérthető mondatokra utazik, és csak a rosszat látja benne.. Nekem nagyon jó barátom a Viki, és nem olyan családból származik, ahol apuci anyuci a kislány popsija alá nyom egy legújabb BMW-t, vagy veszi meg a fél napja kijött Iphone 5-öt.. Tudom, hogy nagyon nehezen határozta el magát, hogy itthon nyisson szalont, tele kételyekkel.. Ha meglépi a szalont vagy nem jön be, és hitelbe veri az alapból nem gazdag családot (akik egyébként segítik mindenben, hogy a saját életét el tudja kezdeni), vagy sikerül neki és megmutatja, hogy sok közül az EGY tud lenni, sikeres lesz itthon! Örülnünk kéne, hogy itthon fizeti az adót, járulékokat, és “tartja el” azokat a munkanélkülieket akik nem tudnak vagy egyáltalán nem is akarnak elmenni dolgozni.. még külföldre sem!
  Egyszóval: aki még nem próbálta, nem látta hogyan dolgozik menjen el hozzá.. és utána alkosson véleményt! 🙂

 • Katalin

  Jót mulatok egyes emberek balgaságain. A héten jártam a Hair Style-ban, mert mellesleg így kell írni kedves Hurkagyuri és remek kiszolgálásban részesültem és a hajam is csodás lett. Minden kedves ismerősömnek csak ajánlani tudom! Egyébként járt Ön ebben a szalonban vagy ok nélkül kritizálja?! Elismerésem a Viktóriának, hogy ilyen naprakészen és kedvesen várja a vendégeket, ne foglalkozzon a rosszmájú emberekkel! Köszönöm még egyszer a pompás hajat, biztos lehet benne hogy karácsony előtt újra bejelentkezem!

 • Egy vendég

  hurkagyuri!De írni is meg kellene tanulnod vagy olvasni?

 • Egy vendég

  Kedves hurkagyuri!

  Neked mi a problémád? Jártál már ott? Üzletrontás megy látom, csak kevés sikerrel. Én már jártam ott, senki nem nevetett ki, sőt azóta már más is elfog járni Viktóriához és a körmöshöz is.

 • hurkagyuri

  zsofia egyetertek:)

 • hurkagyuri

  kedves pecsi lakosok! ha szeretnetek kilepni az utcara anelkul ,hogy mindenki rajtatok kacagjon messzirol keruljetek el a her stajl szalont! puszi

 • Barbara

  Kedves Névtelen!

  Senki nem mondta, ha kimegy valaki külföldre dolgozni,akkor szórakozni megy, mint tudjuk sehol se könnyű. Viki nem eltartatja magát a szüleivel, ezért is lett segítve, hogy valahogy a saját lábára tudjon állni és itthon, ezt a család bevállalta, az meg se fordul senki fejében, hogy lehet, hogy pont családi okból választották ezt. Így fiatalon kölcsönnel a nyakában, biztos teljesen könnyen és boldogan tud élni. Pontosan Ön írta le, hogy kint többszörösét keresik az emberek. Nekem is sok rokonom és barátom van kint külföldön, és Vikinek is. Valóban az a tendencia, hogy kimennek pár évre és a kölcsönöket teljesen kifizetik vagy itthon egy teljesen jobb életet tudnak élni (senki nem állítja, hogy szenvedések nélkül!) De úgy gondolom, hogy azt is becsülni kellene, aki itthon próbál meg boldogulni, itthon fizeti az adóját és járulékait (amiből más a munkanélkülit kapja például), vagy éppen így próbál segíteni szülein, családján. Ha büszkék vagyunk azokra, akik itt hagyják az országot és egyedül más világban próbálnak meg boldogulni, akkor büszkék lehetünk szerintem az itthon maradt és dolgozni akaró emberekre is, és nem csak a szemrehányásoknak,féltékenységnek, irigységnek kellene tombolni. Itthon maradók is legalább annyira megküzdenek életükért, boldogulásukért, megélhetésükért!

 • Névtelen

  Akik külföldre mennek ők sem szórakozni mennek hanem ők is dolgoznak ugyan úgy pénzért mint itthon csak a mai világba nem mindegy, hogy mennyi pénzt keresnek mert manapság elég anyagias életet élünk. És az meg nem mindegy, hogy ki meddig tartatja el magát a szüleivel, és sajnos manapság nem lehet 1-ről 2-re jutni semmiben. És az hogy azért mennek ki külföldre, hogy megszedjék magukat az nem minden esetbe van így, mert lehet családi ok is vagy nem tetszik nekik az ország amivel még egy páran így vannak. És valamiért megértem azokat akik kimennek mert amíg itthon keresnének közel 100 000-et addig kint meg megkereshetik az 500-600 ezreket is egy érettségivel amit itthon több diplomás ember alig kap meg egy magasabb rangon.

 • Lady38

  Ismerem a kis hölgyet és a félre értések elkerülése végett nem egy egész szalon tulajdonosa csak a felét bérli. Átlag emberek életét élik. A szülei nagyon jó barátaim és tudom, hogy nem szívesen engedik ki a Viktóriát külföldre, ezért is próbálták erejükön felül segíteni az itteni munkásságát! Sok sikert kívánok neked Viki! Kitartást és sok vendéget Neked!

 • Dínó

  Sok sikert kívánok neki. Mondjuk, ha az én szüleim is vennének nekem egy üzletet, lehet én se mennék ki mosogatni Angliába… sztem az ő esete köszönő viszonyban sincs azoknak a történetével akik elhagyták az országot.

 • Szajkó Barbara

  Ha már a reklámozás, akkor látogassátok meg a facebookon lévő oldalát a Hair Style szalonnak:
  https://www.facebook.com/pages/Hair-Style/621356037920574?fref=ts

  Mindenkit nagy szeretettel várnak!