Harci gépeket csináltak a pécsi nőkből

Haszon Zsófia

2013.12.01

 • kutyaütő_67

  “Kifejezetten a fiatal résztvevőkre próbált hatni a Gina elnevezésű partidrogról szóló kitérőjével, akiket egyben arra is emlékeztetett, hogy soha, de soha ne hagyják ott egymást egy szórakozóhelyen, vagy buliban.”

  Célszerű lehet olcsón beszerezni olyan poharat vagy szívószálat, ami ezekre a sz*rokra érzékeny… Vagy csak egy sima lakmuszpapírt, amit erre találtak ki, lásd http://biztonsagtechnika.vatera.hu/egyeb/randi_drog_teszt_1835962964.html Persze semmi sem pótolja a józan eszet és az odafigyelést!!

 • na hbravó

  most őszintén! ha nem lehet másba belekötni, akkor mondjuk a címbe….
  mi lenne, ha csak szépen elolvasná a cikket, megosztaná, ajánlaná, nem kell mindenhez, mindig, minden hülyeséget hozzászólni…borzalom

 • !!!

  Az ötlet dícséretes, de a cikk címe már előre elbagatellizál mindent.

 • The Rens’ Kft

  Gina vagy egyéb partidrog…?
  Önvédelem – nem csak nőknek!

  NE LÉGY ÁLDOZAT!

  http://bolthely.hu/therens/id/00002_Randi-drog_teszt

 • Angelika

  “Harci gépeket csináltak a pécsi nőkből”??? Ha majd újabb nőket vernek, erőszakolnak vagy gyilkolnak meg, akkor a PécsMa stábja vajon vállalni fogja a felelősséget, azért, hogy az ilyen komolytalan, bulváros firkálmányokkal elhülyéskedte a témát?

 • kicsilány

  Eléggé elkeserítő, hogy ebből is üzletet akarnak csinálni egyesek. Az ANK-ból kifelé letámadott minket 4-5 srác és a kezünkbe nyomott egy Wing Tsun Kung Fu-s szóróanyagot. Most mit kell itt ellen kampányba kezdeni? Szánalom…