hirdetés

A csábítás magasiskolája – szexi táncok nőknek

 • joda

  Olvasom ezt a néhány buta hozzászólást (kivéve male) és kedvet kaptam hozzászólni.
  Szerintem:
  – ez a cikk nem azt preferálja, hogy a hölgyek táncoljanak, sem azt, hogy ribancá váljanak, olvasd el a címet még egyszer.
  – egy közpénzen működő lapnak is mindenkit kell szórakoztatnia, képviselni így engem és másokat akik ilyen tartalmakat keresnek..
  – a cikk értelme szerintem az, hogy a lányok, nők ettől vonzóbbak legyenek a partnereik számára, főleg (sajnos) 30 felett ez rájuk is fér. Ebből következik, hogy Valahol valakitől ezt is meg kell tanulnia a lányoknak, olyanoktól akik ezt tudják, értik.

 • wow

  Azért én megnézném, amikor a rovat szerkesztői bemutatják ezeket a gyakorlatban 😉

 • male

  Ennyi elegedetlen, besuppedt, konzervativ not hogy fujhatott ossze a szel? Ne probaljuk mar elhitetni masokkal, hogy tenyleg olyan leszabalyozottak vagyunk, hogy azt gondoljuk, hogy egy mai fiatal lanybol attol lesz “ribanc”, mert egy ilyen cikket elolvas..! Es hol van itt a szexista sztereotipia?? Draga Odette, 32 evesen meg nem keso a laba koze venni a rudat es megprobalni korbeperdulni rajta. Ha meg nem megy, akkor ne az irigysegnek adjunk hangot. Tovabba ne gondoljuk mar, hogy azert mert egy lap onkormanyzati tulajdonban van, nem kell neha olyan cikkekkel villogni, ami nem feltetlenul a beporosodott haziasszonyoknak szol. Mirol kene szolnia akkor a cikkenek? Fogadjunk, hogy a valasztasokrol! Meg a rezsicsokkentesrol.. Naja.

 • Odette32

  Biztos, hogy egy közpénzből működtetett lapnak az a feladata, hogy szexista sztereotípiákat terjesszen és tanácsokat adjon a ribivé váláshoz?

 • név

  Ez szép és jó, hogy egy lány/hölgy megtanul ilyet, mert valóban hasznos tud lenni otthon a hálószobában, de akkor már járjon el táncolni más stílusba is és ötvözze. 🙂 Például egy Flamenco egyesülethez, vagy bármi másféle táncot. 🙂 De alapjába véve ez a cikk nem túlságosan azt preferálja, hogy a hölgyek táncoljanak…

 • húsvizsgáló

  ha az a cikk célja, hogy még több fiatal lányból váljon üzletszerű kéjelgő, akkor elsőosztályú az írás!