Negyven felett felejtsük el a miniszoknyát!

Haszon Zsófia

2014.04.16

 • Katalin Agoston

  Kedves Haszon kisasszony! Köszönöm a negyven felettiek nevében a szíves felvilágosítást. Kár, hogy néhány évtizedecskével le tetszett maradni, micsoda pech, pedig hogy belepasszolt volna ez a cikkecske a Nők Lapjába mondjuk úgy 1978-ban! Ahelyett hogy ásatag, múlt századi sztereotípiákat ismételgetne, nézzen körül a nagyvilágban. Komolyan: menjen el Franciaországba, Spanyolországba, Olaszországba, Amerikába. Nézze meg a “negyven feletti” nőket, akiket ön persze matuzsálemeknek gondol. Gyönyörű nőket fog látni, személyiségeket, akik önmagukhoz öltözködnek és nem nevetséges, rég meghaladott klisékhez igazodnak. Az élet szerencsére sokkal összetettebb és gazdagabb annál, a szépség és a női lét is sokfélébb, mint azt ön most el tudja képzelni. De ne aggódjon, majd “negyven felett” ön is meglátja. Addig legyen türelmes.

 • alfa

  Zsófika, arany csillagom. Tudod kislány egy nő 40 felett is lehet vékony és kívánatos, nemcsak “fiatalon”. Az ún. sok “fiatal” hölgyikére csak ránézni, a hamburgertől meg kóláétól dagadó tepsiseggére ami már most akkora mint egy fotel. Szóval nyugi angyalom 40 felett is van élet, sőt. Tudnék mesélni:-))

 • Lol

  Nem mondjátok meg, hogy mit hordjak!!!!
  (Feri, 42)

 • Klaudia

  Köszönet a Pécs Ma stábjának, hogy ezzel a minden szempontból kimelt fontosságú cikkel új szintre emelték a helyi olvasóközönség szakszerű és naprakész tájékoztatását.