hirdetés

Felcser Máté, az örök optimista

 • Gábor

  Fura, hogy még mindig meglepődöm mennyi buta ember él közöttünk… Nem vagyok híve leállni hülyékkel vitatkozni, mert sajnos azok édesanyja mindig terhes, viszont most kivételt teszek. Azt mondom minden ember más, ettől szép az élet. A Punnany Massif laza, szókincsekben- szokatlanul jó és változatos kifejezésekben, dallamos zenében gazdag zenekar. Szövegük tartalma a modern világ szépségeivel, problémáival és társadalmi rétegeivel foglalkozik(többek közt.) értelmet adva ezek fontosságának. Hangom nem csak azért emelem fel, mert évek óta nagy rajongójuk vagyok, hanem azért is mert ha az ember nem érzi e zenei alkotás mondanivalóját, szépségét, némi szomorúsággal tölt el, hogy ennyire szegényes a mi kultúránk és ennyire nem tudunk értékelni olyat, amely rólunk szól, értünk szól. Az hogy “divatzene” és mindenhol ez a divat -csodálatos szavunkon van a hangsúly..nos.. tény, hogy főként a fiatalok körében vannak olyan rétegek, akik sok jónak elrontói úgymond majmolnak dolgokat. Nekem sem tetszik, de tudom, hogy agyi kapacitásuk oly apró, hogy fel sem fogják mit is hallgatnak. Azzal vigasztalom magam, hogy elmúlik, megunják és a koncerteken sem botlok bele néhány hortobágyi fűcsomóval a fejükön ellátott “fiúval” és teherbe ejteni könnyebb,mint gondolkodóba típusú lánykákkal, akikre az alkohol van olyan hatással, mint ránk az időjárás. Kissé hosszúra sikeredett mondanivalóm, elnézést kérek, továbbá kérem azokat akikbe némi értelem szorult gondolkodjanak kicsit, mielőtt alaptalan és buta kritikákkal illetnek meg olyanokat, akikre inkább büszkék lehetünk. Köszönöm!

 • Shadowcam

  Mi van veletek? Miért ócsároljátok? Nem is ismeritek a munkásságát.. Párosítani a Punnany-val olyan mintha az Opelről ugyanúgy vélekednél mint a Cadillacről.. mind a kettő GM de azért na.. Máté remek zenéket ír, kiváltképp tehetséges. Hallgasd meg az instrumentális lemezét (Kotta aka Rendbenman-Beat Club) és meglátod. Punnany Massif-ot én nem szeretem de ettől függetlenül elismerem, hogy jó dolog hiszen nagy réteget megmozgat és van tartalma is. Persze, hogy divat de valamiből élni kell.. Meg amúgy is..inkább legyen az ilyen zene divat mint a zámbóárpi vagy a hasonló megafaktoros ízléstelen performansz.

 • lol at u

  let the good times rollin’, haters keep hatin’ and the people mirin’

 • Eeee

  Ne haragudj, a te lirai alkotasaidat lehet valahol olvasni, foglalkozol hasonloval? Szerintem ha nem foglalkozol es nem publikaltal meg semmit ilyen teren, akkor ne koss bele, mintha szakavatott kolto lennel, ha pedig igen, akkor ezekszerint te sokkal nagyobb szokinccsel es lirai erzekkel rendelkezel, es szivesen elolvasnam a verseidet vagy belehallgatnek a lirai dalaidba. A hip hop, rap mufajban pedig a szleng es a lira is helyet kap. Egy jelenkori zenemu szovegvilaganak szerintem nem feltetlenul szaz szazalekban kell lirainak lennie, hisz nem a trubadurok vilagaban elunk. Kell a modernseg a mondanivaloba, mint ahogy zeneileg is modernnek kell lennie, es ha en azt szeretnem irni, hogy lepakolni, letenni helyett, akkor azt fogom irni. Ez olyan dolog, hogyha nem a te vilagod, akkor ne hallgasd, de nem hiszem, hogy ezert negativ velemenyt kellene alkotnod. En sem szeretem Zambo Jimmy dalait vagy Fluor dalait, es nem is alkotok roluk velemenyt, csak egyszeruen nem hallgatom oket. Kinek a pap, kinek a papne.

 • nagyon gáz

  Letenni az asztalra, és nem lepakolni. Látom, te is ugyanaz vagy. Ezért unalmas, a szövegek olyannak akarnak látszani, mintha azok valódi költői – lírai! – alkotások lennének, ehhez képest azonban nevetségesen hangzó, röhejes dumák. Erről van szó.

 • Eeee

  szerintem meg csak irigy vagy, pakolj le te is valamit az asztalra… utana lehet papolni.

 • nagyon gáz a csávó

  gyűlölöm, lájkolják. annyira zsírszegény hakni mulatós. 5 év múlva sehol sem lesznek. látom fodrászra már telik, nem sokáig.

 • Gen

  Ki ez a csávó? Lokálpatrióta. Zseniális zenész.

 • énekének

  Szellemi termék?? Júj. Ál-intellektus.

 • lúzer

  szerintem teljesen gagyi divatzenét nyomnak. de attól még hajrá

 • Kiki

  A Máté! Abszolút Pécsi! 😉

 • Informatikus

  Soha nem volt ekkora forgalom összesen a pézsma.hu-n

 • ???

  736 Like?????? Ki ez a csávó?