Hajnalig mulattak az első napon

Három év kihagyás után tegnap újra kinyíltak a Bőrgyár kapui, teret engedve ezzel a régóta várt Pécsi Egyetemi Napoknak. A bejáratnál egy időkapu fogadja az érkezőket, akik ezen keresztül léphetnek be a PEN-dimenzióba.

hirdetés

Bár a kezdés csúszott, Ákos előadása alatt dübörgött a nagysátor, aki különleges hangzású koncertjével bőven kárpótolta közönségét. Ízelítőt adott a 2084 című új albumáról, de a klasszikus Bonanza Banzai dalok elektronikusabb változatai is felcsendültek.

Minden korosztályból szép számmal érkeztek rajongók és zenekedvelők, ám sokan csak Ákos miatt látogattak ki az első napra. Azonban tizenegy óra után már az Irie Maffia szórakoztatta a “penelőket”. Az embertömegre ők sem panaszkodhattak, ugyanis sikerült megtölteniük Pécs és a PEN történetének eddigi legnagyobb koncertsátrát. Éjféltől pedig a Zen&Roll színpadon fellépő Random Tripre csápoltak a a bulizók.

A kezdés megalapozta a fesztivál hangulatát. Csütörtökön többek között a Kiscsillag és a tizedik születésnapját ünneplő Punnany Massif miatt lesz hangos a Bőrgyár. De Péterfy Bori és Loveband, Anna & the Barbies, a Hősök és még számos előadó fellép.

 

hirdetés

Hirdetés

9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Csak azert kérdeztem mert elég nívos koncertekre kellett hogy járj ha te ezt fikázod…tehát hol jártál??

 2. Még szerencse, a szerencsétlenben, Mákos Ákos ennyire tájékozott, hogy 11 millió… Te Mákos nemtom hallottál-e már a vélemény meg a ****luk kapcsolatáról, mindenkinek van csak senki nem kiváncsi rá…főleg ha a véleményedben a rosszindulat tükröződik teljes mértékben…

 3. Ákosmákos! Bezzeg a Lovasi be’gyüttvóna mi!? Az aztán a zértelmiségnek való, az a bárgyú zenésznek mondott senki, tuti ingyé’ “hörgött” vó’n szerencsétlen jövő értelmiségnek! Szánalmas vagy, de erőlködj csak szépen!

 4. Csipp csak nekd megsúgom kíváncsi vagyok rájösz e ? 🙂

  ” Tudtam, hogy egyszer eljön, évekig csak vártam.
  Nem bíztam még így semmibe, most minden együtt van!
  Elektromos fázis a testem, hangerő a lelkem,
  a fémzene démona vasmarkában tart nem enged el!
  Zenénk addig lesz majd, míg segítesz, hogy szóljon!
  elpusztul nélküled… 🙂 Ebből ki lehet találni

 5. Láttam , mit tesz mennyit ér. Bódult jövő “értelmiségi” csuklik nagyokat a söröss pult előtt , majd tétova mozdulattal megmutatja Ákosnak mi a véleménye róla az a bizonyos JEL 🙂 régen a romaiaknál a halált jelentette a cirkuszban .Most?egy igaz vélemény Ákosról én is adok egyet 🙂

 6. Tudjuk Ákos Mákosmit érzel:

  Költünk a romákra és a zsidajokra naponta ennyit, még csak a szinpadra se állnak, mert suttyomba a fű alatt intézkednek!
  Költünk a szerencsétlen szegény bodzázókra és késelők felzárkoztatására, képzésére is folyamatosan ennyit.
  Igen, ezeknél még az Ákos kezében is jobb helyen van.

  Kérdésem: a Mákos; a Mákteát jelenti esetleg a beMákoltat vagy a Mák-ópiátot?

  Magyar embernek a mákostésztát és a mákoskalácsot: Neked?

 7. Szörnyű volt látni tegnap, hogy Ákosnak gúnyolt bájgúnár hogy alázza porig a jövő “értelmiségét”
  azt beszélik Ákos halál-hörgése 11 millójába került a városnak.
  Nincs elég nyomorúlt ember ebben a városban?nincs rászoruló elég? egy piperkőc bájgúnár markába jobb helyen van ez a pénz?inkább osztottátok volna szét a szegények között
  iszonyatos volt Ákos és a hagosíítás csak rontott rajta

Comments are closed.