hirdetés

Házi finomságok Pécsről – 2. rész

 • vásárló

  Nem tudom miről beszél a szösszentyű én már 1 éve vásárolom a kenyeret a Búzatéri piacon és most a belvárosban is.Mindig nagyon ízletes és finom volt pedig több fajtát is kipróbáltam.Az ár normális ez házi kenyér ami nem gépi ha nem kézi termék.Miért kell mindig besározni valakit!!Még szerencse,hogy sok elégedett vásárló van.

 • szösszentyű

  A Nick udvarban lévő kenyeres állitja hogy a kenyér házikenyér.Csak azt nem árulja el mikor sütötték, mert olyan kemény hogy a recés kés sem viszi el, se ize, se puhasága, lapos, és olyan mérhetetlen drága, semmiféle formában nem hasonlit a házikenyérhez.vagy nem tudják mi az igazi házikenyér.

 • civil

  Jah, és remélem látod hogy egy ugyanazon emberrel vitatkoznál, csak más nicknéven? 🙂 Ne tedd!!Hagyd had főjön a saját levében 🙂 Lekvárt, nagyon jót hála Istennek sokan főznek…

 • civil

  Jah, és remélem látod hogy ey emberrel vitatkoznál, csak más nicknéven? 🙂 Ne tedd!!

 • civil

  Kedves Norbi! Ne vitázz! Hagyd őket..szóra sem érdemes amit itt összehordanak..Úgysem értik amit mondasz, mert nem akarják, vagy nem tudják érteni.Dolgozz tovább, a helyi termelőkért és a sikeres piacotokért. Ne aprózd el magad. Látod hogy provokálnak remélem 🙂

 • Egy olvasó

  Kedves Mami és Mindenki!

  Bevallom, a viták hevében engem is kíváncsivá tett a Nick udvar.
  Különösen, hogy Norbert javasolta is, hogy oda menjek! Gondoltam ha már ő is ezt ajánlja akkor már benézek.
  Nem tudom Ön, merre tetszett járni Pénteken, de én nagy megelégedésemre megtaláltam. Nem is volt bonyolult.
  2 bejárata is van az udvarnak, ami azt jelenti, hogy 2 kijárata is 🙂
  Nem tűnt eldugottnak ez a “kis” piac!
  A figyelem felkeltő táblák már messziről is jól láthatóak voltak, és a nyitva tartás feltüntetése is olvasható! Érdemes lett volna pár belvárost ismerő járókelőt megkérdeznie, biztos kapott volna némi útbaigazítást, hiszen az emberek jóindulatúak és segítő készek….!
  Meglepődtem, mennyi ember verődött itt össze!
  2 órát töltöttem el a Nick udvarban, kritikus szemmel figyeltem mindenre! Ami feltűnt, hogy minden árus kedves, figyelmes és segítő kész. Láthatóan az érdeklődők is elégedettek voltak.
  A lekvárokra különösen nagy figyelmet szenteltem, és Wirt Urat is próbáltam “tesztelni”. A lekvárjait nagy szeretettel kínálta kóstolásra, gondoltam, most meg vagy…..!
  Szemtelenül végig kóstoltam mind a “tízen” fajta lekvárt, csatnit, eközben végig ostoba kérdéseimmel feszegettem a határokat!
  Türelmes, és kielégítő választ kapva minden kérdésemre!
  Bármennyire is szerettem volna valamivel megfogni, be kell valljam, nem tudtam. A kiváló termékeinél pedig csak az árain lepődtem meg jobban. Vettem is pár üveggel, amire alkudnom sem kellett, magától adott kedvezményt. Az árait nem írom le, még a végén reklám íze lenne a dolognak, tehát mindenki járjon utána maga!
  Egy dolog biztos, én ha valakinek kell ajánljak jó dolgot, akkor biztos a Nick udvart említem első helyen!

  Kedves Norbertnek pedig köszönöm a kedvességét és, hogy a Nick udvarba irányított! Nem okozott csalódást vele!

  Szerencsére a lejáratni próbáló reklám a leghatásosabb reklám, hiszen az én is figyelmemet is ez keltette fel a Nick udvar iránt!
  Nem bántam meg!

  Jelezném, van a tulajdonomban egy feleslegessé vállt GPS ha valakinek szüksége van rá….
  SEGÍT A HELYES UTAT MEGTALÁLNI!

 • SPARHELT

  Kedves Mami!

  Őszintén sajnáljuk a csalódását. Arra kérem, hogy ha ismét a Nick udvar felé sétál, pillantson rá a kapun lévő táblára, amelyen a nyitvatartás olvasható. (mindkét bejáratnál, a Király utcain és a Széchenyi térin egyaránt ott van.) Ezen az áll, hogy a piac szerdán és pénteken 10 és 16 óra között van nyitva. Ha ebben az időszakban jön, garantáltan ott találja jó hangulatban az összes árust a termékeivel együtt.

  A kistermelőnek termelnie kell, tehát sohasem lesz a plázákhoz hasonló hosszú nyitvatartásunk, ami nem zárja ki, hogy a vevői igényekhez igazodva egy kicsit ne bővítsünk. Ez ami van, viszont állandó, és kiszámítható.

  Szeretettel várjuk egy látogatásra és kóstolóra. Arra kérem, hogy véleményét majd ezt követően fogalmazza meg.

  Üdvözlettel:

  Wirth Gyula

 • civil

  Hány és hány régi jó finomságokat “gyártó” termelővel találkozhatna a kedves újságíró ha venné a fáradtságot és kimenne a Kossuth térre, vagy Uránvárosba! Ott van pl Dobai Attila sajtja, sajtjai, amelyekért sorba állnak a vevők, de folytathatnám.

 • Mami

  Nagyot csalódtam ,szerettem volna a Nikkudvaron megnézni a termelői árakat Pénteken de senki nem volt ki sem volt nyitva ,talán csak jó fogásra gondoltak ,a szervezők ,vagy bolonditani a jó népet ,mert nem voltam egyedül aki ,morogva elment azzal a szóval hogy ide se jön többet .hát itt tartunk üdv !

 • (X)

  Kösz’ a téma gyors folytatását.
  (Célszerű lett volna az 1.rész linkjét is beírni. Nem kritika ! )