Imádták a lakók a Magasházat

 • Haizsyzsér

  Talán még mindig csak kicsit késő.

  Le ne bontsák, mert KÁRT OKOZNAK, NEM HASZNOT HOZNAK!

  Turistacsalogató látványossággá újítsák fel!

  Van rá pénz, csak akarni kell!

 • Tenfozsár

  Ki állítja, hogy többe kerülne a felújítás, mint a bontás?

  Arról miért nem esik szó, hogy fantasztikus építészeti ötlettel, ötletekkel, merész világszenzációt lehetne varázsolni a PÉCSI MAGASHÁZBÓL?

  Csak azt kellene akarni, azaz kellett volna már évekkel ezelőtt!

  Azt is állították, hogy sürgősen ki kell költözni, mert életveszélyes.

  Pedig a valóság épp az ellenkezője, hiszen megerősítették, és a tény ennyi: A MAGASHÁZ FÖLDRENGÉS-BIZTOSAN ÁLL!!!

  Ennyire gazdagok vagyunk.
  Van pénz kultúrára (helyesen), stadionra (helyesen), uszodákra (ugyancsak nagyon helyesen), önkormányzatok adósságainak kiegyenlítésére (ezt nemigen értem, hogy ennyi pénz honnan van, de örülök), szóval akarni kellene ÉPÍTENI, RENDBE-HOZNI!

 • 7623

  Talán világ hírhedt… Elég szomorú, hogy ennyire nem ismeri a városunkat és annak értékeit Gazsi bácsi! 🙁

  A Magasházat és ezt a technológiát nem lehet összehasonlítani a francia, vagy Jugó technológiával, mivel ezt a magyar elvtársak takarékoskodási utasítására “megújították”, hogy ne francia anyaggal legyen elkészítve és ez az anyag okozza a problémákat, melyekről már ’82-ben is írtak szakvéleményeket.
  Mivel a lebontás olcsóbb, mint a felújítás ezért én is a bontás mellett vagyok. Különben sem illik oda, rakták volna Kertvárosba.
  Azoknak akik ellene vannak a bontásnak szoktam mondani, hogy álljanak össze és saját pénzükből újítsák fel. Az Állmabá’ meg adja oda pályázati pénzként a bontásra szánt összeget. Így is négyzetmétere kb. 500 ezer forint lesz, de valamit valamiért.

 • Gazsi Bácsi

  Sajnálom, hogy eltűnik az egyetlen dolog, amitől valóban világhírű a városunk!

 • VIP

  A VIP terem igazán klassz volt, volt lehetőségem bemenni, bent lenni, látni és KILÁTNI! Többszöri alakalommal is.Valami fantasztikus volt a látvány és a kilengés!!! Ha azután csak megláttam vagy szó volt róla, mindig! ez az élmény jött elő::: Piszkosul sajnálom, hogy erre a kivételes értékre nem tudott vigyázni egyik elitista pártmufti sem! Egyébként is hiteltelen és hazug volt azt állítani, hogy pront veszélyes és azonali kiköltözés kell! /lásd az ugyanilyen “technológiával” épült akkori jugó szladikat!!!- amik a mai napig fogadják a vendégeket és nem 1-2 csillagos színvonalon!!!-/ Inkább az ottani 1 szobáért kapott 3-4 szobás tanácsi lakás, majd sz@rért-hugyért azt tulajdonként megvenni, na, nos EZ volt a tutttttti! Magasház-biznisz! felsőfokon “zemberek”!!! oszt’jónapot!

 • Pécsi Lakos

  Majd jön orbán, és nemzeti dohánybolt lesz a helyén! Türelem. 😉

  (direkt a kisbetű)

 • Andrea

  Édesanyám, és nővérem is ott laktak a 22. emeleten. Mi is sokszor felszaladtunk gyalog. A kilátás gyönyörű volt. Sajnálom a bontást, de már ezt akkor meg kellett volna lépni, mikor kiderült, hogy lakhatatlan, így már mindenki csak a szépre tudna emlékezni, nem pedig a szellemházként emlegetett lepusztult épületre. Sajnos ez jellemző a városra, több értéket meg lehetne menteni, ha időben tudnánk lépni.
  A takarékosságról már nem is beszélve.