hirdetés

Startol a Leonardo-kiállítás

 • Pepi

  Vidéki diákként kigazdálkodtam a belépőt és megérte!!! 🙂 Fantasztikus ember volt Lenonardo, nagyon örülök, hogy láthattam a találmányait. Imádom Pécset! :-))))))

 • Cím

  Nem nézem meg. Kapom a nagy rokkant ellátást, fizesse meg a belépőt aki kitalálta azt, hogy közel 40 éves munkaviszonnyal, súlyos betegséggel+ami még hozzájött ennyit érek, ennyi ellátást kapok. Kívánom, hogy elit kör is megélje azt, hogy az általuk kitalált ellátásból kelljen gyógyszert venni, lakni és megélni, kívánom, hogy úgy éljék ezt meg, hogy tisztességgel dolgoztak, mert hittek abban, hogy ér vmit a tisztességes munka, és mégis baráti körök ismerősei kiszorítsák a munka világából, mert szerintük tudnak “viselkedni” persze csak az ő gondolkodásmódjuk szerint.

 • pébé

  Nincs Tüke kártyám. Bérből fizetésből élek. középkorú vagyok. 3000 Ft. sok. nagyon sok Az én generációm mindig kiesik a kedvezményekből…még nyugdíjunk sem lesz. egy részét elvették, másik részét felélik…

 • Tetsu

  Cáfi:Nem 2000, 1500 a diák. Nem hiszem, hogy a szülők nagy részének gondot okozna, hisz egy hamburger 500 Ft, 2 gombóc fagyi is, és egy mozijegy is 1500 körül van, egy ital egy bárban 500-600. Mégis esznek, piálnak és moziznak is a diákok. Meg aztán 70 év feletti nyugdíjasból kevesebb van, mint diákból, és gondolom a kiállítás befektetésének legalább részben illik visszajönnie.

  Nagy tévedésben vagy. Nem minden gyerek eszik hamburgert, jár moziba vagy bárokba. Valakinek arra sincs pénze, sőt még igénye sem… DE lehet hogy a kiállításra elmenne a 2 gyerekével, ami 5000 ft, és sok pénz…. esetleg 1 heti kaja ára.

 • Tarna

  Kedves Simon! Mielőtt hozzászólsz a témához, foglalkozz egy kicsit Leonardo helyesírásával!

 • Tarna

  Kedves Simon! Nálad viszont a Leonardo írásmódja nagyon “gagyi” !

 • Tarna

  Kedves Simon! A Leonardo írásmódja viszont nálad nagyon “gagyi”!

 • Cáfi

  Nem 2000, 1500 a diák. Nem hiszem, hogy a szülők nagy részének gondot okozna, hisz egy hamburger 500 Ft, 2 gombóc fagyi is, és egy mozijegy is 1500 körül van, egy ital egy bárban 500-600. Mégis esznek, piálnak és moziznak is a diákok. Meg aztán 70 év feletti nyugdíjasból kevesebb van, mint diákból, és gondolom a kiállítás befektetésének legalább részben illik visszajönnie.

 • Hajrá Pécs!!!

  Azt azért elárulhatná nekem valaki, hogy a 70 éven felüliek miért, és a diákok miért nem ingyen nézhetik meg a kiállítást?

  Nem lehetne mondjuk egy kis konszenzus, hogy akkor egységesen 750-ért vagy 1000-ért nézhessék meg a nyugdíjasok és a diákok is? Mert szerintem rengeteg iskolás és egyetemista lenne kíváncsi a kiállításra, de a mai anyagi körülmények között 2000 ft sok szülőnek gondot okozhat…

 • Simon

  Nálam rendben van. A Leonardó honlap viszont nagyon gagyi.

 • Link

  Kedves Szerkesztők! Rossz a link, legalábbis nálam.