hirdetés

Házi finomságok Pécsről – 1. rész

 • Szőcs

  Diana ingyen végigkóstoltatja csodálatos lekvárjait és alkudni is enged.

 • Kiborít a Butaság!

  Vicces már ez a sok félreérthetetlen és gyermeteg támadás a Nick udvar szervezőjével, és tevékenységével kapcsolatban!
  Az ember bejön ide az oldalra, hogy tájékozódjon a Nick udvarban történő eseményekről, mert az érdekli, ezzel szemben nem lát mást, mint a Tüke piac fröcsögését, valamint az ö eseményeinek a helyszíneit!

  ITT VALAKI NAGYON FORDÍTVA ÜL A MOZIBAN, ÉS RÁADÁSUL NEM A NEKI VALÓ ELŐADÁSON ERŐLKÖDIK!

  Jelezném, ha a Tüke piac rendezvényeire leszek kíváncsi, felkeresem az oldalukat!

 • Egy másik vásárló

  Kedves X!
  Kinek a Pap, kinek a Papné!
  Miért nem lehet, akár több piac is a városunkban? Hiszen közértből, boltból is nem csak egy van, ami nekünk, VÁSÁRLÓKNAK, igazándiból számít, hiszen a mi kiszolgálásunkra jött létre! Vagy lehet, hogy én tudom rosszul? Hadd döntsem el saját magam, hogy melyiket látogatom, vagy melyikre vagyok kíváncsi! A kevesebb,szerintem nem több, főleg nem, hogy így megadatik a választás lehetősége, amit nagyban befolyásol, és szerintem nem csak nálam, az, hogy mit hallok, olvasok az adott termékről. Vannak olyan dolgok, amiket nem kell reklámozni, mennek azok a maguk útján. Hiszen a legjobb reklám, ami szájról-szájra terjed. Én már jártam, még az elmúlt években rendezett termelői piacokon, és manapság is szívesen látogatom azokat. Mindenkiben így bennem is kialakult egy vélemény, a különböző rendezvényekről. Ezek a kommentek, meg mosolyogtattak, és és igazán jól szórakozok rajtuk. Most főleg kialakult bennem, amit a piaci helyszíneken is éreztem, hogy most már bizony jó helyet látogatok. Az idő mindenre megadja, majd a választ, és nem hiszem, hogy be lesz zárva egy csomó kereskedelmi bolthálózat, hogy csak egy helyre terelje az embereket. És engem nem zavar, hogy a termelők felőlem akár itt is és ott is részt vehetnek. Ez a vásárlónak is jó, a termelőnek is jó,hiszen több helyen találkozhatnak. Ha jól értelmezem ezt az egészet, ami itt kialakult, az az, hogy a piac szervezők hadakoznak, és a megítélésem szerint, ahogy olvasom a hozzászólásokat, az egyik piac szervezője. Én is vállalkozó vagyok, nap mint nap találkozok a versenytársakkal, ami jobb munkára ösztönöz, ha életbe akarok maradni, és nem lejárató kampányt kezdek a konkurencia ellen, mert a konkurencia nem feltétlen ellenség. Ha nem ezt tenném már rég nem lennék életképes.

 • Steiner Norbert

  És Diával ma is találkozhatunk a Tüke piacon a Nevelési központál megrendezett Családi Napokon! Ha már Tüke piac :))

 • Fodor Ibolya

  Tündérpancs portékái igazi csemegék érdemes kóstolni, érdemes vásárolni!! És Dia a szívét adja bele!! Ja, és ez az ár nem az iciri-piciri üvegé!! De ha eyszer megkóstolod Tündérpancs gesztenye lekvárját, hát egy üveg nem elég, egy falásra 🙂 Dia lájk!!

 • (X)

  A helyzet egyre bonyolódik,vagy nehezen kísérhető figyelemmel ?
  Kezdetben voltak a TÜKE-piacok a Kossuth téren és Kertvárosban,ill. Uránvárosban,-) – majd a P.Holding Búza téri termelői piaca,- végül a Nick-udvarban is lett piac.
  Lehet,hogy csak én érzem úgy (?) – hogy a “kevesebb az több lenne ?” – vagy ne csak az egyes facebook oldalakról lehessen megtudni a helyszíneket és időpontokat.
  Bizonyára a vevőknek és az eladóknak is könnyebb lenne a rendszeres (!) tájékoztatás.
  Mellesleg (pl.) április 11 (Kossuth tér) április 18 (Uránváros)- TÜKE piacok
  De ezen túlmenően (pl.) április 12-17 között (Kossuth tér) Mecsek Portéka “rendezvénye” is.
  Természetesen szívesen olvasom majd a 2.részt is.

 • vásárló

  TÜNDÉRPANCS a legjobb!!