Pécsit díjazott az orvoskamara

 • Va-la

  A fenti két hozzászóló sem nem orvos, sem nem politikus, nem ismeri Bányai Eleket, s mindennek tetejében nem is olvasta el az írást, benne a méltatást.
  Hiszen éppen a családi orvosok és rendelőintézeti szakorvosok érdekeit képviseli – eredményesen, emellett sosem volt “hű” egyetlen ál-szocialista-liberális párthoz. Meglehet,
  ezért néhányan – kevesen – utálják is.
  Nem gyógyításért, publikációért, tudományos eredményekért itélik, s kapta Bányai dr. az
  Emlékérmet. Amelyre a város és megye büszke lehet (ezévben két orvosnak ítélték oda).

 • Nem semmi

  Bányai Elek díjazott??????????? Na orvosok, ez a szégyen, igazi seggberúgás! Ez 2013 év vicce :DDDD

  Ő nem az orvosok mellett, hanem kifejezetten ellenük tevékenykedik, mint önkormányzati referens. Mindenki útálja szakmai körökben, csak az orvosokra jellemzően senki nem mondja meg a szemébe.

  Viszont kétségtelen, hogy bármelyik párthoz képes hű lenni, igazi kaméleon. A szocikat pont úgy kiszolgálja, mint a fideszt. Igazi túlélő művész.

 • Bernardo Provenzano

  Tisztelt Szerző.
  Szükségtelen ennyire mélyen benyalni. Bányai doktor soha nem gyógyított. Inkább úgy jellemezném, hogy gyógyíthatatlan bajkeverő, aki a politikából, és a feleségéből él. A politikusok meg elhiszik neki hogy hallgatnak rá az orvosok, ezért kapta ezt a díjat is. Pedig nem.
  Vagy talán ezt Ön is tudta? Ezért nem kérdezi a hivatásról? Hogy pontosan mit is gyógyít és milyen publikációi, tudományos eredményei vannak. Ejnye már…