hirdetés

Vásártér: bejött a fejlesztés

 • árus

  Jobb és valósabb képet kapna az olvasó,ha az újság a fejesek helyet, az érintetteket kérdezné. Kíváncsi lennék,ha pl egy közvélemény kutatást végeznének,hány elégedett kereskedőt találnának,akik megerősítenék az “egyértelmű pozitív tapasztalatokat”. Tisztelt Korb Zoltán úr! Ha a valós álláspontokat akarja közzétenni,kérem velünk,kereskedőkkel is konzultáljon! Jöjjön ki a vásártérre,és tartson közvélemény kutatást,nézzen körül személyesen,és aztán értékelje az új szisztémát,ami lassan csődközelbe sodorja a kereskedők egy részét,akik az átszervezés miatt elveszítették vásárlóik felét.

 • Bogár

  Nem tudom,honnan a sok ˇpozitívˇ tapasztalat,amiről a Holding nap mint nap nyilatkozik? Minden alkalommal,ha a vásártéren járok,csak elégedetlen véleménnyel szembesülök,mind az árusok,mind a vásárlók részéről! Ha a sorok feltőltése a 0-ás sorra koncentrálódik,tényleg sikeres volt az átszervezés. De mi a helyzet a többi üresen álló sorral? Miért nem lehet pl a régiséget odaengedni? A vásár nem Pláza,nem kell koncentrálni az árukat.

 • árus

  Az egész átszervezés átgondolatlan és veszteséges.

 • 1vélemény

  Arra képtelenek voltak vasárnap. hogy legalább 2 sorban eltolták volna a havat !!

 • Nicky

  Ezt a felmérést télen kell csinálni, amikor sem az árusok, sem a vevők fele nincs itt? Ősszel, amikor a zsibin összeverekedtek a helyekért nem kérdeztek senkit.
  Hogy az autós zsibin kevés a hely az autónak, árúnak? Hogy egyre többen árulnának, de nincs hol. Hogy a saját készítésű árú is a használt között van – tehát nincs termelői hely -, hogy a bútorosnak a nincs helye nem vették még észre? A mázsaházzal szemben is az a zsibiről kiszorult árus van aki eddig, mert ma már nincsen műtárgyas.
  Szóval nagyszerűen átszervezték. Én ugyan bezsúfolásnak hívnám. Kicsit alacsonyabb díjakkal nem lennének üres helyek a keleti részen sem.