hirdetés

Megtámadtak egy lányt Uránvárosban

pécsma.hu

2016.11.22

 • http://casyke.uw.hu/kopet.html Vajda Gábor

  Hát erre én se….

 • Dezső Kármen

  Igazad van, nem jól értelmeztem! De az tuti, hogy az igazi bűnözők elfogása helyett a jó embereket simán bekasznizzák. Mostanában sajnos elég sok ügyből kifolyólag kapcsolatba kerültem a rendőrséggel. A lent említett eseten kívül kb másfél hónapja majdnem elvittek a rendőrök, mert egy hozzátartozómért nem tudtam elmenni a kórházba, amikor a megbeszéltek ellenére másnap kib..ták az osztályról, legyengült, beteg állapotban. Nem értették meg, hogyha nem vagyok a városban, hanem 500 km-re innen, akkor nem tudom elhozni az illetőt és ebből logikusan következik az is, hogyha távol vagyok, nyilván otthonomban sem tudom átvenni, hiába hozza ki a betegszállító. Ezek után felhívott egy rendőrnő és közölte, hogy amennyiben nem vagyok hajlandó átvenni a hozzátartozómat, előállítanak. Köpni-nyelni nem tudtam…

 • Sohár Róbert

  Nem figyeltél arra amit írtam! Cinikus voltam tele iróniával! Belémbeszélik, hogy szatyrot lopok a Sparból, a roma származású biztiboy két perc alatt intéz két uránvárosi rendőrt autóval, hogy hárman győzzenek meg arról, a figyelmetlenségem az lopás és koszos tolvaj vagyok. Ha megtámadnak valakit nemhogy rendőr nincs de még jegyzőkönyvet sem vesz fel az állomány fele. Mikor végiglopkodják a dísztárcsákat a kocsikról sehol egy rendőr, de ha szájkosár nélkül sétáltatom a kutyámat, beleörjöngenek a rendőrök a képembe. Stb, stb…. Órákig sorolhatnám mennyire söpredék banda… Igenis fel kellett volna venni a jegyzőkönyvet azvuránvárosi rendőrőrsnek és igenis azonnal rendőrjárőrnek kellet volna sietni a helyszínre akár egy telefonhívásra. Nem tökörészve, AZONNAL. Ugyanis ez a dolguk, ezért vonják tőlünk a fizetésükre valót! Nemám egyik helyről a másikra küldözgetni szerencsétlent….

 • Sohár Róbert

  Én is dolgoztam a szakmában az Atomerőműben….. megjegyzem NEM loptam szatyrot, és elég nehéz volt ezt a 4 éves lányomnak elmagyarázni, mikor a két rendőr közrefogott….

 • Dezső Kármen

  Sohár Róbert! Akkor elmondanám, hogy nemrég, pár hete vasárnap elmentem az uránvárosi rendőrségre feljelentést tenni, de sehol senki, majd a Varga Damján úti őrsre, ahonnan átirányítottak a kertvárosi rendőrségre, majd kihívattak velem egy járőrt, aki miután felvette az adatokat közölte, hogy feljelentést csak a Varga Damján úti rendőrségen tudok tenni! Szóval ne vondd kétségbe a hölgy szavait, mert van ilyen!!! Ilyen hatékony a rendőrség! Reggel 9-től délután 16 óráig mentem egyik rendőrségről a másikra, mire meg tudtam tenni a feljelentést!

 • http://casyke.uw.hu/kopet.html Vajda Gábor

  Tudja is egy roma milyen az hogy vádolni mást…Nem tudnak ezek semmit az egészről most megmutatta hogy ő a biztonsági őr.Szólok hogy én is őr vagyok csak nem roma…hja és nem ilyen köcsög…

 • Sohár Róbert

  Ez nem valós történet! Igenis működik az Uránvárosi rendőrörs és hatékonyak is! A minap bementem a 4 éves lányommal a Sparba vásárolni. Szokás szerint a zsebpénzéből adakozott az éhező gyerekeknek a bejárati gömbe, majd vásároltunk. Fizetés után a roma származású biztonsági őr behívott a helységébe és közölte velem a 4 éves lányom elött, hogy megloptam a Spar üzletet egy 80.- azaz nyolcvan forintos szatyorral. (8750.-ért vásároltunk élelmiszert) sokkot kaptam, nem ismertem el a lopást mire felhívta az Uránvárosi rendőrséget, akik 2 percwn belül az üzletbe értek és közölték velem vagy elismerem a lopást, vagy bevisznek az Uránvárosi rendőrőrsre és órákig fogják felvenni a jegyzőkönyvet, azaz hatékony az Uránvárosi rendőrörs és jegyzőkönyvet is tudnak felvenni, tapasztaltam. Ergo, nem volt itt semmiféle támadás, és a dísztárcsáimat sem lopkoják le három havonta az autómról, meg a hajléktalanok sem üvöltöznek reggelig és nem szarnak a lépcsőház elé………..

 • hedine

  Feltételezem, hogy a határon a kerítést védték, ne hogy a migránsok átmásszanak rajta!