Több baleset is volt Pécsen szerdán

Könnyebb sérültek vannak.

Tolatás közben ütött el egy gyalogost egy személygépkocsi csütörtök reggel Pécsett a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A balesetben a gyalogos – egy 76 éves pécsi férfi – könnyű sérüléseket szenvedett.

Négy személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan okból csütörtök reggel a Zsolnay Vilmos utcában. A baleset során egy 64 éves komlói férfi és egy 65 éves bogádi férfi könnyebben megsérült.

Balra kívánt kanyarodni egy személygépkocsit vezető férfi csütörtök délután a Nagy Imre úton, de közben egy másik szemből érkező, egyenesen haladó autónak ütközött. A 38 éves hosszúhetényi férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést mutatott, ezért őt a rendőrök további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették. A balesetben az ittas gépkocsivezető könnyebben megsérült.

  • József Farkas

    Ez a Zsolnay úti kereszteződés/zebra szörnyű, a gyalogosok simán, szívfájdalom nélkül sétálnak át a piros jelzésük ellenére, mert középen a járdaszigeten derogál megállni pirosnál. Amikor az autósoknak már telizöldre átvált a lámpa, és haladnának át két sávon is a zebrát keresztezve, több alkalommal is tapasztaltam, hogy a gyalogosok még akkor lépnek rá a zebrára, és nyugodtan átsétálnak, némelyik “látomdeleszarom” át fut, amire pláne nem számít senki, hisz zöld a lámpa. Egyszer csak satufékkel sikerült egy ilyen kamikaze-t nem elütnöm itt, és még Ő anyázott, még jó, hogy nem jött mögöttem közel másik autó. Na itt kéne a bokorba rendőr. 🙂