hirdetés

Érvénytelen a bajai választás

pécsma.hu

2013.09.28

 • Én

  Csóri csal egyből kirúgják, vagy rákényszerítik. A tény maga a lényeg, hogy csalnak. Törvényben kellene szabályozni, hogy aki választást hangzatos szlogenekkel nyeri, az ígéreteket nem teljesíti, az legyen visszahívható, vagy ne indulhasson a következő választáson.

 • Szekeres András

  Nem Bajáról,mint egész városról csak egy szavazókörről szól a fáma.Ha hiszitek ha nem a Fidesz fog nyerni!

 • 7 főbűn

  Szégyen, hogy egy olyan aljas, semmilyen eszköztől sem vis****iadó kamupárt kormányon lehet, amelyik:
  1) bíróság által deklaráltan csalt (2013, Baja)
  2) korábban már feltörte a politikai ellenfele számítógépes hálózatát és adatokat lopott el arról (szerverfeltörés, 2006)
  3) hamisan lehallgatással vádolta meg a rivális pártot (“megfigyelési ügy”, 1998)
  4) illegális szavazói adatbázisokat kezel és használ (Kubatov-lista)
  5) közpénzek százmillióiból lejárató újságot (Magyar Vizsla) és álcivi szervezetet, felvonulásokat, lejárató plakátkampányt szervezett (Békemenet)
  6) az ellenzéki politikusokat és értelmiségieket álperekkel és hazug lejárató kampányokkal megfélemlíti, elhallgattatja (pl. “Sukoró-ügy, “”filozófus-ügy”, 2011)
  7) úgy nyert választást 2/3-al és kényszerített narancsista jogi rendszert az országra, hogy előzőleg nem hirdetett tételes programot és a kampányban szó sem volt alkotmányozási, szisztematikus jogállam-leépítési szándékról…

 • Kínos…

  “A törvényszék arra a következtetésre jutott, hogy „a bajai 32. szavazókörbe a választók szervezett szállítása történt. A szervezettség tényét a törvényszék azért állapította meg, mert a választók személygépkocsival, több fordulóban történő szállítása mindenképp összehangolt tevékenységet feltételez”. Ráadásul a fölvételeken az is látszik, hogy a kocsik rendszáma nem sárga színű, tehát nem taxikról van szó, így a szállítás ingyenességet föltételez. Márpedig a Választási Eljárásról szóló törvény értelmében „a kampánycsend megsértésének minősül a választópolgárok választói akaratának befolyásolása, így különösen: a választópolgárok számára a jelölt vagy a jelölő szervezet által ingyenesen juttatott szolgáltatás (szavazásra történő szervezett szállítás, étel-ital adása

  A Kecskeméti Törvényszék leszögezi, hogy egyértelműen beazonosítható a fölvételek helye, így az egyik tanú – aki a túloldalról figyelte napközben a szavazókör történéseit – vallomása bizonyítékokkal alátámasztható. Eszerint a nap folyamán délelőtt és délután többször is, párhuzamosan Ajtai Tibor [a Lungo Drom egyik vezetője] és „egy Lakatos vezetéknevű” férfi személygépkocsival szavazókat szállított a szavazókörbe, majd onnan el. A Lakatos nevű személy a helyszínen el is mondta, hogy többször fordult az általa vezetett autóval szavazókat szállítva.”

 • Camus

  Á, most még nagy a kuss a pártsajtóban, de holnap majd ezt a blamát is megmagyarázzák valamilyen bajnais-sorosgyörgyös-mohómultis-bukottbalodalas panalekből összetákolt nemzetközi összeesküvés-elmélettel. A Fidesz mantra-kommunikációja olyan mint a keménydrogok, ha egyszer rácsattan az ember a notórius hazudozásra, nem lehet lejönni róla.

 • ha baja bukik, mi lesz Pécsen????????,

  kezdjetek pakolni fiukák…..