hirdetés

Két kislányt gázolt halálra egy pécsi Angliában

 • Ned Kelly

  Kell a szenzáció, mert nélküle nincs kattintás. És nem az a hír, hogy a kutya megharapta a postást, hanem az amikor a postás harapta meg a kutyát.

 • GyörgyiLívia

  Kedves Németh Krisztina! Segítek Önnek. A manchesteri EveningNews január 4-ei számában fotókat talál az elkövetőről, utasáról és a két “kislányról”, akikről a szülők feltehetően hamis életkort adtak meg. A többit ki-ki fantáziájára bízzuk, de a pécsiek nevében kikérem magamnak (is) hogy pécsiekre általánosítson a hírrel! Talán újságíróként valódi hírek nyomába kellene erednie, nem hiteltelen forrásból átvett könnyfakasztó történetecskét kellene átadnia az olvasóknak, pécsi hírré aktualizálva!

 • Mátis László

  Hiteles hír nem hír. Azzal nem lehet félelmet és gyűlöletet kelteni.
  Ui.:Én is évek óta figyelem a tanuló autókat eddig csak egy cigány lányt láttam a volán mögött.

 • GyörgyiLívia

  “Két kislányt ” gázolt halálra egy PÉCSI!!. Kedves Németh Krisztina! Hiányos a hír közlése. Egy cigány, aki jogosítvány nélkül vagánykodott az éjszakában 3 hasonszőrű utasával elgázolt két lányt, akik a “szülők által ” feltett képeik alapján éppen nem nevezhetők “kislánynak”. Ha már hírt közöl, miért nem hiteles tájékoztatást nyújt??? Miért a város hírnevét mocskolja a “pécsi” jelzővel? Egyébként nem a pécsiekre jellemző, hogy jogosítvány nélkül vezetnek, hanem a cigányokra, ezek szerint nemzetközi szinten is, nemcsak M.o-on.. Legalábbis én még nem láttam cigányt tanuló-autóban vezetést tanulni.