hirdetés

Győzzön a józan ész

Korb Zoltán

2012.10.01

  • Kosaras

    Sajnos nem lett megszüntetve a mai napig a szovjet tipusu ügyintézés. Elnézést a kevés kivételtől, akik tényleg segitőkészek és nem probléma csinálók.

  • Margónak!

    Szomorú a története! A népszavazáson anno látszott, hogy az MSZP retteg a külföldön rekedt, maradt magyaroktól. Úgy látszik, az állampolgárságot nehezítő trükkökről elfelejtkezett a fidesz is.

  • MARGÓ

    4 ÉVE LEJÁRT 1 HÉTTEL A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYOM. 64 ÉVE FELVIDÉKEN SZÜLETTEM,8 HÓNAPOS KOROMBAN TELEPÍTETTÉK ÁT CSALÁDOMAT.M.ORSZÁGRA.AZÓTA ITT ÉLEK,ITT TANULTAM,DOLGOZTAM, FÉRJHEZ MENTEM,GYEREKEKET SZÜLTEM,NYUGDÍJAS LETTEM.NOS ELMENTEM SZ.IG CSERÉRE,S JÖTT A HIDEG ZUHANY..UGYANIS AZ 1 HETE LEJÁRT IGAZOLVÁNYOM ÉS A TÖBBI HIVATALOS DOKUMENTUMAIM NEM VOLTAK ELEGENDŐEK AHHOZ,HOGY KAPJAK SZEMÉLYIT.LE KELLET FORDÍTTATNOM AZ EREDETI ANYAKÖNYVI KIVONATOT,MELYRŐL ANNÓ 14 ÉVES KOROMBAN A SZEMÉLYIT KIÁLLÍTOTTÁK.ISZONYÚ SOK KÉRDÉSRE KELLETT VÁLASZOLNOM,PL.SZÜLEIM KIK RÉG HALOTTAK MIKOR,HOL KÖTÖTTEK HÁZASSÁGOT,NEM VAGYOK E TÖRVÉNYTELEN GYEREK STB.KÉRELMEMET A BEVÁNDORLÁSI HIVATALBA KELLETT KÜLDENI,3 HAVONTA ÚJ IDEIGLENES SZIG-ET KÉSZÍTTETNI. NOS 1 EGÉSZ ÉV UTÁN MEGKAPTAM A LETELEPEDÉSI ENGEDÉLYT,ÉS A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYT,HOLOTT 8 HÓNAPOS KOROM ÓTA ITT ÉLEK,64 ÉVE. KÉRDÉSEMRE,HOGY EZ MIÉRT VAN,AZT A VÁLASZT KAPTAM,HOGY A 2005-ÖS MAGYARSÁGI VÁLASZTÁS UTÁN SZIGORÍTOTTÁK MEG,NE LEHESSEN A MAGYAROKNAK ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT ADNI.