hirdetés

Veszek bérletet, pedig lenne helye a pénznek

pécsma.hu

2012.10.07

 • sets

  …kifizetem a bérletet, és rendszeresen késnek a buszok! nem délelőtt a csúcsban, hanem hajnalban! volt rá példa hogy mérgemben felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol a kissé álmos hangú diszpécser azt se tudta indul e egyáltalán busz…máskor meg előbb indulnak a buszok, hogy behozzák a lemaradást… és sosem tudni milyen idő szerint közlekednek a buszok! amikor nálam 6:55 van a sofőrnél ne 6:40 legyen vagy 7:02…rozoga, hangos, hideg, lelakott tragacsokkal visznek minket, és ezért horror összegeket kérnek…felháborító!

 • vén

  Vissza kellene térni a kalauzos rendszerre. A középső ill. hátsó ajtónál ülhetne. Úgy is sok közmunkás van, szerintem megérné. Talán nem kerülne a buszjegy is 380 Ft-ba, ha a sofőrnél veszem. Ennyi pénzből Harkányba mehetek távolságival.

 • horváth györgyné

  MSCFTG azt még senki sem mondta ha valaki nem veszi igénybe a szolgáltatást akkor vegyen menetjegyet vagy bérletet….. de ha valaki felszáll a buszra akkor már igénybe vette a szolgáltatást…. az étteremben is ha nem is ízlett az étel de elfogyasztotta valaki ki kell fizetni
  ……

 • MSCFTG

  Miért kellene megvennem a rohadt drága jegyet ha 0 szolgáltatást kapok cserébe? Az kevés hogy elvisz a busz A-ból B-be. Az gyalog is megy.

 • Roland

  Teljesen egyetértek a levélíróval! Meg kell venni a jegyeket és a bérleteket. De akkor cserébe a szolgáltatás is tükrözze az árakat. Igaz, az relatív, kinek mi a drága.