5 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportMeccshangulatban nézhetjük az Eb-t óriáskivetítőn a PMFC stadionjában

Meccshangulatban nézhetjük az Eb-t óriáskivetítőn a PMFC stadionjában

A korábbi futball-világeseményekhez hasonlóan idén is lesz Pécsett óriáskivetítő a foci-Eb alatt, méghozzá a PMFC stadionjában. A belépés ingyenes lesz, de csak védettségi igazolvánnyal lehet majd a stadionba menni.

Hetek óta foglalkoztatja a pécsi futballbarátokat, hogy vajon idén is lesz-e óriáskivetítő a városban a labdarúgó-Európa-bajnokság alatt. A torna rajtja most már nagyon közel van, hiszen pénteken startol a részben hazai rendezésű kontinensviadal – nem kell azonban tovább izgulni. Ma ugyanis kiderült, hogy lesz a városban egy hatalmas LED-fal, méghozzá a PMFC stadionjában.

A klub hazai mérkőzésein a büfét üzemeltető vállalkozó álmodta meg a különleges szurkolói zónát, a PMFC pedig a helyszínt adta az ötlethez. Így tehát már biztos, hogy június 11. és július 11. között, egy hónapon át áll majd a 15 négyzetméteres LED-fal. A meccsélmény pedig – pláne a magyar válogatott Portugália, Franciaország és Németország elleni találkozóin – fix, hogy felejthetetlen lesz, ugyanis a kivetítőt a stadion északi lelátója elé fogják helyezni, azaz az ülőhelyi szektorokból szurkolva valódi meccshangulat alakulhat ki.

A belépés az Európa-bajnokság alatt végig ingyenes lesz, azonban védettségi igazolványra szüksége lesz a belépéshez mindenkinek. Természetesen a büfék is üzemelni fognak, így nem csak a körmünket rághatjuk majd le Szalai Ádámék csoportmeccsei alatt.

Fotó: Csortos Szabolcs

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő