hirdetés

A magyar földet védi

MTI

2013.06.24

 • re Falusi

  Ha tényleg falusi lennél, akkor ekkora hülyeséget nem irtál volna. Majd pár év múlva kiderül, hogy mennyire nem értenek a mezőgazdasághoz.

 • Legfalusibb

  Nemcsak a baloldal maradt ki a földosztásból, hanem az egész ország. Az új törvény nyomán a valódi gazdálkodók helyett néhány száz kormánypárti földoligarcha és Fidesz-barát családtag kezébe kerül a teljes magyar vidék. A spekulánsokról és külföldiekről szóló vásári hadova csak arra kellett, hogy a dohánybulihoz hasonlóan maffiásítsák ezt a piacot is. Tényleg ilyen ostoba a magyar, ha külföldeiekkel ijesztgetnek bennünket, akkor még a kecskére is rábízzuk a káposztát?

 • EGY FALUSIBB

  A baloldal csak azért hőzöng mert kihagyták őket a nagy leosztásból .(Birtokrendszerek)

  Az Európai Unió állampolgárai , legyenek azok teljes vagy társult tagsággal rendelkező , vásárolhatnak földet Magyarországon.
  Szerintem meg külföldi az osztrák is!!!!

 • Falusi

  A Fidesz által készített, elfogadott földtörvény megvédi a magyar földet a külföldi spekulánsoktól. Az ellenzék csúsztat, elbizonytalanít és hazudik. Nem baj, majd abbahagyja, mert aki ért hozzá, az rájön, hogy a törvény jó. Lehet még rajta finomítani idővel (jelenleg még nem lehetett mindent belevenni, de a következő módosításokban erre is sor fog kerülni), meg is fogják tenni!! Nem szabad hinni a baloldali erőknek, mert soha nem mondtak még igazat – most is félrevezetnek!

 • Részlet a Fidesz-magyar szótárból:

  családi gazdálkodó: fideszes földbáró, aki soha életében nem foglalkozott földműveléssel
  magyar: olyan fideszes, aki kiszolgálja az Orbán-rezsimet földért, állásért, trafikért cserébe
  megvéd: kiárusít, elkótyavetyél, ellop
  spekuláns: mindenki, aki nem fideszes és ért a földhöz

 • NEUTRAL

  Csak az a sok “buta” gazda aki átlát a politikán , és keserű élményei vannak az elmúlt 23 év gazdabarát politikusairól – na azoknak sem fogja bemagyarázni ezt Fidesz !
  Magyarország a kiskapuk és joghézagok országa ! Mert hagyjuk és hagytuk !