hirdetés

Az MSZP és a Nagy Mutyigyár

 • No comment

  “A Medián felmérése szerint a megkérdezettek 14 százaléka mondta, hogy ha lehetősége lenne felülvizsgálni a trafikpályázatokat, változatlanul hagyná a döntést. 26 százalékuk új pályázatot írna ki, és független zsűrire bízná, hogy pártatlanul bírálja el a jelentkezőket. A megkérdezettek 51 százaléka visszavonná az új trafiktörvényt, érvénytelenítené a pályázatot, és továbbra is engedné a forgalmazást a régi dohányárusító helyeknek. Az utóbbi álláspont képviselői a Fidesz szavazótáborában 28 százalékot tesznek ki – írta a Medián, megjegyezve: “ha ehhez hozzászámítjuk azokat, akik új, pártatlanul elbírált pályázat kiírásában látnák a megoldást”, akkor kiderül, hogy a kormánypárt támogatóinak 51 százaléka elutasítja a “trafikügy intézését”.

 • majak

  Ha “A”-ra nincsen bizonyíték, az önmagában nem bizonyítja “nem A”-t. Feltételezem, egy doktori címmel rendelkező ember számára ez ésszel felérhető.

 • va-la

  Most éppen Tóth Bertalannal jelent meg egy írás – aki azért szeret itt élni, mert ebben a városban mindenki ismeri egymást. – Nyilván egy kis túlzással, ezek szerint a tafiktulajdonosok között az ő ismerősei sorjáznak.

 • Tutto

  Hotter!
  Szerintem te megint hazudsz!

 • NEUTRAL

  Ezek már csak üres magyarázkodások a Fidesz részéről , a könnyen befolyásolható szavazók felé.A 90-es évekbeli olaj-ügyek eltusolása után igazából a föld-mutyin már meg sem lepődik az a honpolgár aki figyelemmel kísérte az elmúlt 23 év politizálását.Ha majd rájönnek az emberek , hogy igazából teljesen mindegy , hogy az MSZP-SZDSZ vagy a FIDESZ van hatalmon , akkor majd lesz valami pozitív változás ebben a kivéreztetett országban.De amíg azért adózik a birka magyar ,- hogy egyesek és családjuk dőzsölhessenek büntetlenül a mi ellopott adónkból- és még szavaz is rájuk , addig itt változás nem lesz!!!

 • Hotter

  Nekem pályázatot nyert mondta hogy mindent megmozgatott, politikai vonalat is. Fideszre szavaztam azt hittem más lesz, na lett is más! Sajnos nem látok különbséget.

 • pécsi

  Az llehet, hogy a pécsiek erőlködnek, de a Fidesznek nem kell az erőlködés, mert ők megcsinálták hipp hopp a trafikmutyit. Majd minden kiderül, mikor megnyitnak a trafikok, hogy kik nyertek a pályázatokon és majd akkor lehet irni megint egy olvasói levelet.

 • Gátőr

  Fideszisztánban az a csodálatos, hogy a kormánynak mindig igaza van, miközben az imperialista, külföldről pénzelt ellenzék “mocskolódik”, “árkot ás”, “mutyigyárazik” stb. Sőt, amikor az MSZP volt kormányon, még arra is vetemedett, hogy a saját korrupciós ügyeit kivizsgáltassa, parlementi vizsgálóbizottságokat hozzanak létre. Ennek vége, a magyar nép 2010-ben arra szavazott, hogy magyar nétől idegen viták, jogszabályok és vizsgálóbizottságok helyett közvetlenül a nemzeti igazság kormányozzon. Joggal merül fel a kérdés, ha a kormány az igazság megtestesülése, miért van egyáltalán szükség ellenzékre?

 • Kerekecske gombocska

  Ha a kimondott szónak lenne becsülete, illetékesek nem használhatnák emberek megtévesztésére, megvezetésére, nem az számítana, hogy ki mondja, hanem az, hogy az igaz legyen, vagy aki mondja legalább az higgyen benne, akkor, nem lehetne vele visszaélni, ha a törvény mindenkire egyformán vonatkozna, akkor olyanok, akik elvesztették becsületüket az emberek szemében nem lehetnének újra meg újra vezető beosztásban.

 • Android

  Teljesen egyetértek. Pécsen látszik az erőlködésük. De annyit tennék hozzá a történethez, hogy ott viszont, ahol kiderült a trükközés, le kellene mondania az érintett vezetőknek! Az lenne a korrekt.

 • Neolit

  Osztom ezt a véleményt. Erre gondoltam én is, hogy egy Pécs méretű városban én is összekapcsolhatom a tök idegen szomszédomat a Páva Zsolttal, ha nagyon akarom, de akár a Tóth Bertalannal is. Ettől függetlenül azt is osztom, hogy sok helyen lezsugázták a pályázatokat. Azt pedig nem értem, hogy a szekszárdi polgármester még miért nem mondott le?