Így harcolt Pécs az ónos eső ellen

pécsma.hu

2014.02.02

 • okoska

  én nem szólítalak olyan kedvesen mint te minket…. de ha te olyan ügyes vagy hogy egy ilyen természeti jelenséggel pikk-pakk megbirkozól miért nem mentél ki az utakra jég mentesíteni? te nagyon ügyes!!!!

 • d.rolika

  Na ide figyeljtek ti f@szok! Igaza van dodopapynak, egy semmire kellő ez a biokom.

 • Csaba

  A főbb utak ma teljesen járhatók voltak, a mellékutcák kritikán aluliak. A Felsőbalokány u. felső szakaszán korcsolyázni lehetett volna, nemhogy autóval közlekedni. Szerencsére az itt lakó férfiak siránkozás és mutogatás helyett összefogtak és pár óra alatt feltörték a jeget, eltakarították a havat.
  Talán követendő példa lenne annak ellenére, hogy itt fizetős a parkolás, pont ezért a Biokomnak illene tenni is valamit, nemcsak pénzt behajtani.

 • valaki

  Az első hozzászólónak : te nagyon hülye vagy “barátom”! Ehhez mi köze van a fidesznek, te kretén ??? Bujjál ki a gép mögül és nézz körül mégis milyen állapotok vannak kint. Én ma órákig törtem a jeget, közben kétszer is elvágódtam. Ja, és ha látnád végül mennyit sikerült, lebénáznál az biztos. Próbáld meg !

 • dodopapy-nak

  Könnyű a meleg szobából kritizálni mert aki próbálta a saját kapúja előtt feltörni a jeget az tapasztalta nem egyszerű a természettel szembe szállni vagy a Fidesz tehet arról is hogy tél van és fagy????? meg úgy mindenért??? Jó lenne gondolkodni is…….

 • Szekeres András

  Esetleg muzsikaszó kísérettel is meglehetne oldani,mint a faültetést!

 • Szekeres András

  Szerintem jól dolgoztak a hómunkások, egyszerre mindent nem lehet megcsinálni!A JóIsten is hat napig dolgozott…,de azt nem értem,hogy a Lidl jelenleg olcsó parkolónak használt telke előtt a Rákóczi sarkon ami a képen is szerepel miért a Biokom takarít!?Talán zacskó cukorkáért?Nem értem,a Lidl más áruházait egy vállalkozó hómentesíti!Továbbá a régi Rét u.-i közterületes iroda,és a Hullám déli oldalának takarítása abból áll,hogy a letaposott hóra homokot szórnak.Talán ha egyesek nem a várost,hanem hólapátot vennének a nyakukba és takarítani mennének jobban nézne ki,mint az ingyen cirkusz!

 • MZ/X

  abszurdisztán

  Sót lehet használni de csak az utakon (az autóknak mindegy a só gondolják) a járdákon nem lehet.

 • abszurdisztán

  Üdv,

  Ne védje senki se, a Biokomot se egyéb más pl autópálya kezelő szerveket, sajnos én hallottam kotrós ismerőstől, hogy miket mondanak nekik…Csak a pénz számít meg a látvány, a lényeg nem…

  Amúgy, nem az van, hogy sót nem lehet már használni?

 • Karch Endre

  “A Biokom munkagépei folyamatosan tisztítják a város útjait, ezért azok jól járhatóak, ám az ingatlantulajdonosok elhanyagolják a járdák síkosság mentesítését. Ott igen veszélyes a közlekedés.”

  Kérdem én, hogy hol a büdös picsába vannak a segélyezett közmunkások, Viktor nagyúr rejtett tartalékai??? Mert ilyen esetekben a ház előtti terület a házhoz tartozik, de ha tegyük fel, oda szeretnék rakni egy konténert építkezés miatt, akkor már közterület…akkor most hogy is van ez?? A közmunkások ezért vannak fizetve, nem másért!

 • Mz/x nek

  Menj ki a panelok ele es sozd vegig! Sajat szememmel lattam es nem az olvasottak alapjan itelem meg es itelem el azokat, akik tesznek valamit! Tobb Biokomost lattam mint melegitos kepviselot!

 • Márk

  dodopapy, attól még hogy @-ot írsz, még nem tűnsz kulturáltabbnak. Ráadásul teljesen jogtalanul beszélsz így, tegnap este óta folyamatosan sózzák az utakat, kaparják a jegeket az olyan emberek, akik nem a gép elől írnak véleményt róluk, mint te. Azt hogy érted, hogy a lakosság harcol? Esnek kelnek igaz, de a többsége arra nem veszi a fáradtságot, hogy a havat ellapátolja az ajtaja elől. Még ha belegondolsz is, jeges minden, ezt nem egy délután alatt fogják eltüntetni, szóval már csak ezért is pofátlanság rögtön másnap délelőtt így megnyilvánulni.

 • MZ/X

  “A Biokom munkagépei folyamatosan tisztítják a város útjait, ezért azok jól járhatóak, ám az ingatlantulajdonosok elhanyagolják a járdák síkosság mentesítését. Ott igen veszélyes a közlekedés”

  😀 😀 😀 na kezdődik a mutogassunk a másikra. Most tényleg arra veri magát a biokom, hogy egyszer le tudta sózni az főutakat (mert a többi jégpálya!) Az emberek nagy része meg egész télen takarította a háza előtt a havat meg a jeget! És biztos is vagyok benne hogy ahogy eláll az eső és enyhül az idő sokkal előbb tiszták lesznek a járdák a házak előtt mint az utakon!

 • dodopapy

  Harcol Pécs?ha ha ,a lakosság harcol

 • dodopapy

  GRATULÁLOK A fityeszes vezetésnek!
  Látszik,hogy a városüzemeltetés belerakja a f@szát a jégmentesítésbe.törjön kezük lábuk.szánalmas impotens alkalmatlan csürhe!!!