hirdetés

Égtünk a Tescóban!

 • Niki

  En is jartam ma igy egy parszor. Azert egy kicsit kellemetlen erzes meg akkor is ha tudod, hogy nem loptal. Nekem pl egy gyujto vonalkod volt a dobozon ami besipolt. De legalabb elnezest kerne a biztonsagi or, de nem meg te erzed magad kellemetlenul.

 • csabesz

  Így én is jártam az egyik tescoban, az áru akkor is becsipogott többször is végül simán kiengedtek, nem kell ügyet csinálni belőle annak aki nem lop 🙂

 • Csezerzena

  Én egyet értek a levélíróval. Számtalan üzlet van, ahol nem riaszt be ok nélkül.
  Szerintem is az a természetes és nem az, hogy a “bakter” nézegeti a személyes holmimat szégyen szemre mindenki elött.

 • Antanténusz

  Szerintem amíg nem viszik el bilincsben a delikvenst, addig nincs miért parázni. Aki rendszeresen jár szupermarketekbe, tudja, annyi ketyere van körülöttünk, hogy valami mindig becsipog. Ilyenkor is érvényes a szabály: rossz az, aki rosszra gondol.

 • a Józsi

  Elhiszem, hogy kellemetlen volt nekik, de lazábban is lehetne venni. Mondjuk úgy, hogy szól a riasztó, szólnak nekik, visszamennek, leellenőrzik őket és kész. Pár perc és mehetnek. Mindennek az a rákfenéje, hogy sok embert érdekli, hogy ki mit gondol róla. Nem szabadna hogy foglalkoztasson minket más ember esetleges véleménye. Nem ezen múlik a becsület, legfeljebb a becsület látszata.