hirdetés

Hoppál Péter: rekordadósságot hoztak össze a szocialisták

Bóka Máté

2017.10.13

 • szvoboda

  Ehhez azért kell pofa… nyolc évvel Páva megválasztása és négy évvel a város adósságának állami lenullázása után még mindig a szocialisták a hibásak? Jó hogy nem Szulejmán szultán… Viselkedhetnének végre felnőttként, vállalva a felelősséget a döntéseikért és a hibákért.

 • Manu

  Szuper, hogy hetente születik egy ilyen cikk…. Jövő héten Csizi jön, azután Páva. Egy a lényeg, ki ne maradjon, hogy gyurcsány a hibás mindenért.

 • kompetens majom

  https://mno.hu/belfold/pinter-nullara-csokken-a-pecsi-adossag-1199695

  A tavalyi 29,7 milliárd után Pécs fennmaradó, mintegy 14,4 milliárd forintnyi adósságát is átvállalja az állam – jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter hétfői pécsi sajtótájékoztatóján. A miniszter elmondta: ezzel a lépéssel a pécsi önkormányzatnak a korábban meglévő 43,2 milliárd forintos adósságállományát nullára csökkenti az állam. Ez azt jelenti, hogy a baranyai megyeszékhely évi több mint hárommilliárd forintos hitelkamattól, illetve tőketehertől szabadul meg a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően – tette hozzá. Pintér Sándor emlékeztetett arra, hogy nehéz helyzetből indult a város, ezért az idei első adósságátvállalás után is kapott segítséget a megyeszékhely: összesen mintegy kétmilliárd forintos támogatást.

  Nem igazán érthető számomra, hogy könyvvizsgálók, közgazdászok és vállalkozók miképpen tudtak erre a következtetésre jutni, hacsak nem pont ugyanolyan agyhalottak, mint a jelenlegi városvezetők.

 • Ned Kelly

  Nem kínos hogy még mindig a szocikra mutogatnak ? Hülyének néznek minket ? Lassan már rájuk is lehet elmultnyócévezni.