Lopják a virágot a temetőből

 • Névtelen

  Sajnos a lopásokhoz 15 év alatt már “hozzászoktam”, de amit hónapok óta tapasztalok, az már igazán fölháborít. Mivel egyhe volt a tél, a fedetlen sír földje nem fagyott meg, így a temetőben tanyázó rengeteg macska rendszeresen telepiszkította a sírt. Minden alkalommal zacskószám vagyok kénytelen a mocskot összeszedni. Több alkalommal tettem panaszt az irodában, de mindenki tehetetlennek teszi magát. A biztonsági őröktől hallottam, hogy néhány macsakát ivartalanítottak, de ez csak fél megoldás, mert igaz hogy szaporodni nem fognak, de szükségletüket továbbra is kénytelenek elvégezni. Egyesek még etetik is, mert láttam macskakonzerves dobozokat is a közelben. Ha valaki ennyire állatbarát, vigye haza magának a jószágot, nem a temetőbe valók.

 • Máté

  1. Ha pécsi temető egész területe be lenne kamerázva akkor sem lehetne minden egyes pillanatban minden egyes kamerát figyelni
  2.Mert a biztonsági őrök kivannak világítva messziről kiszúrhatók.
  3.Igen is a legtöbb virág nem kerül ki, más sírjára rakják.
  4. Senkinek nincs se lehetősége se joga igazoltatni egy sírnál embert!

 • Jakab

  Édesapám temetése utáni napon-tavaly augusztusban- lopták ki a koszorúkból az értékesebb virágokat 20-30 szál flamingót, orchideát. Sírhelye az egyik legforgalmasabb részen van. Panaszt tettem az irodán, mert felháborítónak tartottam ezt a sírgyalázást, de ezzel szerintem adtam a sz@rnak egy pofont, mert azóta sem csináltak a viráglopások felszámolása felé semmit. Szerintem a benne van a keze néhány virágkereskedőnek is, tisztelet a kivételnek.

 • Jakab

  Édesapám temetése utáni napon-tavaly augusztusban- lopták ki a koszorúkból az értékesebb virágokat20-30 szál flamingókat, orchideákat. Sírhelye az egyik legforgalmasabb részen van. Panaszt tettem az irodán, mert felháborítónak tartottam ezt a sírgyalázást, de ezzel szerintem adtam a sz@rnak egy pofont, mert azóta sem csináltak a viráglopások felszámolása felé semmit. Szerintem a benne van a keze néhány virágkereskedőnek is, tisztelet a kivételnek.

 • Gyászoló anya

  A fiúnk sírjáról a temetés délutánján lopták ki az egyik koszorúból az orchideákat. Azóta is rendszeresen lopják róla a virágot. A kamerás megfigyelést már a gépkocsival belépők pénzéből is lehetne támogatni.

 • Pécsi

  Engem az bosszant fel, hogyha kifelé jövök a temetőből autóval, akkor a csomagtartót fel kell nyitanom, ugyanakkor a főkapun vagy bármelyiken szépen kisétálhatók bármivel, a kutya sem néz meg. nem biztos, hogy aki autóval megy, az fog onnét elvinni valamit. Nem gondolom, hogy lopott virágot tesz valaki hozzátartozója sírjára, sokkal inkább gyanítom, hogy ezeket a virágokat “újrahasznositják”.