hirdetés

Vörös csillag: Jobbik vs. rendőrség

MTI

2013.06.19

 • Patonai Ádám

  Kedves Munkaspart2006! Egyéb kérdés ki a primitív agresszív állat? http://www.youtube.com/watch?v=NoBs0H7Ie1w
  Ülj le, hülye vagy!

 • Jobbikos vagyok!

  Munkáspárt 2006!!! szerintem meg te vagy a beteg!! Nem látod hogy omlik össze az ország??? Kérdeznék valamit ha te olyan okos vagy!!! Miért van az hogy az egyik ismerősöm aki húszon akárhány évet gürizett teszem hozzá most munkanélküli… semmilyen munkanélküli segélyt nem adnak neki, de azoknak akik egész életükben csak lopnak, csalna, hazudnak azokat pénzelik és még önkormányzati lakást is kapnak… Szerinted mi a ****omért vannak akkor felháborodva az emberek te gyógyegér??????? Én is dolgozok mint a bajnok 300 órákat havonta, hogy kenyérre elég legyen, ugyanis a tetves kormány nem képes intézkedni csak avval kapcsolatban amivel nem kellene.. Más ****adékok mint pl te meg napi 8 óráért havonta bezsebeltek 2-3 száz ezret…. Szánalmas tolvajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Lehőcz

  A tv kamerásához vörös provokátor ment oda, és a hangokból itélve éltette a diktaturát… ráadásul ott parkolt rokkantkártyával, de verekedni azt tudott volna a rokkantaknak meg elveszik a nyugdijukat.

 • Hotter

  Most akkor be van tiltva vagy nincs? Érdekes ha a szvasztika hegyére állitott képével vonulna valaki akkor is megszüntetnék az eljárást??

 • Munkáspárt 2006

  A fasiszta jobbikos csak azt felejtette el, hogy a dulakodást nyilaskeresztes kopasz úriemberek csinálták. Mellesleg nem volt “dulakodás”, mivel kizárólag a nyilasok támadtak, a Munkáspárt 2006 tagsága nem ült fel a provokációnak.

  De jó kis figyelemelterelés a botrányról, hogy a hivatalos jobbikos facebook oldalakon rendszeresen náci propaganda jelenik meg, és hogy anticionista bizottságot csinálnak ezek a betegek a parlamentben.