hirdetés

Mert ez mind pécsi szivattyú

 • Vidéki

  Én is telefonálok ha nem jó az automata a saját telefonszámlámra, be is mondom az automata számát, utca, házszámot is.
  Az illetékes fel is veszi a telefont és mondom a problémámat,,,értem, igen, küldünk ki egy karbantartót de az önkormányzati rendelet értelmében “fel kell, hogy szólítsam, menjen el a legközelebbi automatához,,,kérdem, az hol van, mert én vidéki vagyok, mondjon utca, házszámot, erre a válasz:menjen Uránváros felé,,,pufff
  Ennyit erről.
  Köszönöm, hogy vannak ezek az emberek.

 • fiuatérről

  Miért is kell négy napja ugyanazt azt a kezdőlapot nézni? Nem történt semmi?

 • 1 autós vélemény

  Ha nem tudják üzemeltetni a szolgáltatást akkor fell kell állni és elballagni a tecsóba árufeltöltönek. Ha sok a műszaki hiba akkor ki kell javítani, ja hogy ehhez hozzáértő szaki kell ja és meg is kell fizetni. Sajnos ez van. Nincs ingyenebéd. Valaki már mondotta ezt. Ha szarok az automaták ( mert állítólag régiek ) akkor le kell cserélni. Ja hogy ehhez pénz kell. Ezt pl be kellett volna kalkulálni az üzleti tervbe. Ki is csinálta? Mondjon le. Fizesse vissza a tiszteletdíját, sikerdíját vagy amit kapott érte. Tökéletes példája a népnyúzásnak. Nincs szolgáltatási szinvonal csak pénzbehajtás és retorzió. Előbb kell a minőségi szolgáltatás és csak utána lehet pénz kérni ………. jobb helyeken…….

 • nemegér

  ez nekem is ismerős

 • automata

  hát igy jártam én is be dobtam két órára való pénzt erre ahogy meg nyomtam a jegy gombot ki irta hogy rossz ez a munkaügyi központnál volt.igy hát el mentünk másik parkolóba ahol kaptunk kártyát és az alapján fizettük a parkolást.

 • vicc

  velem ugyanezt csinálják az automaták. döbbenetes ez az egész rendszer. Egyszerűen nem vagyok hajlandó fizetni a semmiért

 • Kosaras

  Multkor olyan jegyet adott a Rendelővel szembeni automata hogy nem volt rajta semmi, Odaadom ha kell azzal lehet parkolni évekig.

 • ez pontosan

  szinte pontosan ugyanez történt édesanyámmal. csak neki nem volt kedve velük veszekedni. 3szor megbüntették. Másik korosztály.