hirdetés

Nagyon elverték a pécsiek koncertjén

 • palesztin

  Most akkor 40 perc, vagy “gyorsan”? Vagy mi?
  (Egyébként, aki általánosít a biztonságiakkal kapcsolatban, az nyilván nem ismeri a Borbély Mikiéket. Ők például a közönségért vannak, és ezt érezzük is minden alkalommal. Persze ettől még “ezek” lehettek taplóállatok.)

 • Olvasó

  Ha már a helyi online hírmondó nem képes kiegyensúlyozott tájékoztatásra..

  “Kedves vendégeink, barátaink!

  Már az elején szeretnénk kijelenteni, hogy az eddig lehozott közlemény- és kommentáradatra nem kívánunk reagálni, mert úgy gondoljuk, hogy nem ez fog a fennálló helyzetre megoldást adni.
  Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a szombati eseményt nagyon sajnáljuk, és az abban szerencsétlenül járt vendégünknek ezúton is jobbulást kívánunk!

  A Track szervezői hangsúlyozzák, hogy az eset ellenére továbbra is a vendégek biztonságos szórakoztatása a legfontosabb. Az április 30-ai nyitás óta közel félszáz koncert került sikeres és problémamentes lebonyolításra, a szombati HétöznaPI CSAlódások zenekarétól többségében jóval nagyobb nézőszámmal.

  A mostani egy egyedi eset, melyet természetesen lelkiismeretesen kell a helyén kezelni a stábnak és az érintett zenekarnak is. A sajtóban megjelentek ellenére sem a mentőszolgálat, sem a rendőrség intézkedésére nem lehet senki részéről sem panasz, mindkettő gyorsan kiért a helyszínre, és tették a dolgukat, amiben a Track személyzete maximálisan partnerként működött közre.

  Sajnos a fellépő zenekart illetően már nem tudunk egyértelműen pozitív nyilatkozatot tenni, hiszen a tények pontos ismerete nélkül nyilatkoztak egy olyan ügyben, aminek a hivatalos vizsgálata jelen pillanatban is tart. Az ilyen, és az ehhez hasonló eseteknél általános, hogy a zenekar és közönsége hallomásból, érzelmekkel, indulattal fűtve véleményez, ami senkinek nem jó.

  Azt, hogy egy szórakozóhelyen történt incidens miatt, teljes kivizsgálás ismerete nélkül a szórakozóhely és a szervezők hitelességét megkérdőjelező, a valós történteket csak részben bemutató, csúsztatásokkal teli nyilatkozatok, kommentek kerüljenek napvilágra, igazságtalannak érezzük. A vezetőség felvette a kapcsolatot a zenekar nevében a Facebookon nyilatkozott menedzserrel, és rajta keresztül a sérülést szenvedett fiatalemberrel.

  Továbbra is vállaljuk a következő vizsgálatokat és bízunk azok ránk nézve tisztázó eredménnyel történő lezárásában!

  Mi tudjuk, hogy a vendégek felé felelősséggel tartozunk. A továbbiakban is megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy ne forduljon elő többet ilyen sajnálatos eset. A hivatalos vizsgálat a végéig lezártnak tekintjük az ügyet.

  Tisztelettel: a Track vezetősége”

 • Zsoltika

  Én egy ,,fesztiválon” álltam rossz helyen cigiért amikor szószerint fel akart lökni az egyik ,,inkábbszekuricsi” Sajnos véletlen a nagy lökdösődésben kétszer eltalálta a homloka a cipőmet meg ahogy meg akartam mutatni hogy táncolt a a Jean Claud az egyik táncfilmjében hát olyan ügyetlen voltam hogy a mellkasa is érintve lett ezügyben..Jöttek még erre ketten sárga és nagy mellénnyel azok meg sajnos elbotlottak a barátaimban akik éppen arra jártak .Aztán mivel meleg volt lent is maradtak a földön pihenni mi meg gondoltuk nehogy a cb rádiójukra feküdjenek ezért előzékenyen elvettük tőlük és biztonságba helyeztük a legközelebb levő ittas ellátóban:) Azt hiszem az ilyen szertelen őrökkel bármikor előfordulhat ilyen ha sokan vagytok egy koncerten és nagy a zűr meg a zavar..A srácnak gyógyulást kívánok ám és más helyszínen zavatalan PICSA koncertet:)

 • dickx4

  Azért nem kell általánositani,van azért olyan biztonsági cég amelyik pl.már elég régen őrzi és felügyeli jó pár zenekar biztonságát az adott helyen ahol éppen fellépnek,gondolok itt pl.a Borbély Security vagy a Kálló Security embereire,ismerem őket személyesen és állithatom,hogy nem buta,tanulatlan emberekről van szó,amit viszont ezek csináltak az minősithetetlen!!!

 • Névtelen

  Ott voltatok kb. 200 an! Miért nem csomagoltátok össze a pár biztonsági hülyét?

 • Norbert

  Sajnos Barba negra track-ben olyan gusztustalan cigányok a kidobók hogy ilyet még más helyen nem láttam…
  Ezektől ezt is lehet elvárni.

 • Lucius

  Szinte pontosan ugyanilyen “élményem” volt 8 éve egy borfesztiválon, Budafokon, amikor kifogásoltam, hogy a “biztonsági őr” (mint utóbb kiderült, amikor elbújtatták a haverjai, hivatalosan nem is volt az), aki a VIP részt őrizte, úgy lökött fel egy túl közel merészkedőt, hogy az a hugomra esett. Öcsémmel ezt szóvá tettük, ekkor elkezdtek minket püfölni többen. Eredmény: eszméletvesztés, orrsérülés. A rendőrség kiérkezésekor a tettes “őrnek” nyoma veszett. A rendező nem vállalt felelősséget, a történteknek semmi szankciója nem.lett.
  A rendőrök bennünket, az áldozatokat úgy hallgattak ki mintha mi lettünk volna az egész oka. Ja, amit elfelejtettem majdnem: délután még a zenekarunkkal fellépő megbecsült művész voltam, estére már csak egy senki, akitől szintén azt kérdezte a rendőr: mennyit ivott?

 • Mate

  Kedves Nevtelen. Ha mar nyelvtan leckeket adsz a ‘gy’ beturol, akkor legalabb a ket ‘gy’-t ne masodik ‘gy’-nek ird……

 • Dezső

  Sajnos ez van a szórakozóhelyeken. Általában a kidobó emberek a problémák forrásai. Kis ember, ha kap egy kis hatalmat.

 • Névtelen

  Buta és tanulatlan. Ezt állítja arról akit nem ismer,és 2. gy-vel írja az egytől egyiket.

 • Satriani

  Sandro, már ne is haragudj, de egy kicsit sántít a sztorid, általában aki egyetemre jár,nem nagyon dolgozik bizt. őrként, vagy nem tudom milyen karra jársz…. persze természetesen ezzel nem a bizt.őröket akartam degradálni,csak elég hihetetlen a “történeted”. Máskülönben jobbulást a megvert srácnak,remélem a beteg véglényeket eltávolítják,elmehetnének pl. dolgozni fizikai munkára, ha már ilyen erősek…

 • Névtelen

  Én is láttam már hasonlót, sőt tapasztaltam is a Barba Negrában. Undorítóak az ottani biztonsági(?) őrök. Inkább nevezném őket bármi másnak. Hányinger. Azóta nem voltam én sem ott…

 • Névtelen

  Este lesz róla szó a TV2.őn a Tényekben.

 • Sandro

  “egytol eggyig lusta semmire kello buta tanulatlan emberek”

  Én is biztonsági őrként dolgozom és mellette egyetemre járok, de nem érzem magam sem lustának,sem tanulatlannak, sem butának “kedves” Regert Betti. Nem kell általánosítani az embereket, főleg nem a munkájuk után…. Jobbulást kívánok az érintetteknek.

 • Regert Betti

  Akarmilyen rendezvenyre megy az ember az ottani biztonsagi orok csak azt varjak kibe tudnak belekotni…es milyen furcsa hogy sosem az o kategoriajukban levo ellenfelet talalnak maguknak….egytol eggyig lusta semmire kello buta tanulatlan emberek…jobbulast szegeny baratnak…

 • Névtelen

  legalizált maffiózók……

 • Véleményező

  Sajnos ez az eredménye annak ha “hagyjuk” a dolgokat elindulni a lejtőn… sajnos pécsi vonatkozásokban is történt hasonló, amikor nem kis munka árán sikerül leszervezni Pécsre egy külföldi csapatot és származási alapon kap egyet-kettőt. Biztonsági sehol?!. Szóval véleményem szerint sajnos a nem is olyan távoli jövőben ezeknél az eseteknél sokkal durvábbakra is számíthatunk mindaddig ameddig MI nem próbálunk meg tenni valamit az ügy érdekében. Bár egy ember szava ritka keveset ér… a hülyeségnek/butaságnak és az elhumántalanodásnak viszont csak radikálisan lehetne gátat szabni. Ami ugye nem “érdek”. :/ Sajnálattal olvastam a cikket és én is jobbulást kívánva a bántalmazottnak inkább el is köszönök.