hirdetés

Ne dobálózz kézigránáttal

MTI

2012.10.11

 • IGAZSÁG

  Bár mennyire is fura, de így van.
  Az igazságtól függetlenül, így volt nekik a leg egyszerűbb(rendőrségnek). B. Sándor akinek a vallomása döntő volt az ügyben, aki egy hétpróbás bűnöző és melleselg elkövette ugyanezt a merényletet egyszer Alsószentmártonban is, egy tégla! Besúgója a rendőrségnek. Ilyen besúgó volt P.Zoltán is az áldozat. Talán túl sokat tudott P.Zoltán a rendőrségről ezért kellett meghalnia. Ugyan el ismerte a vádlott, hogy megakarta veretni az áldozatot(szomszédját) de ez egy verésről szólt, nem pedig ölésről, gránátról. A két dolog ugyebár nem ugyanaz.

 • IGAZSÁG

  Azt mondod, hogy a kollektív bűnösség elvét alkalmazták egy adott népcsoporton? Ez nem emberiség elleni bűntett? A mindenkori bíróságnak kötelessége a vélt ártatlanság elve mellett mindent megtenni a gyanusított személy(ek) meghatározására. Ez a büntetőeljárás megkezdésének alapja. A nyomozás egy ilyen esetben miért zárul le?

 • azta

  IGAZSÁG!

  Erre mondják,hogy rossz társaságba keveredett,most a többiekkel egy kalap alá vették és kollektíven büntetnek.

 • IGAZSÁG

  Azért nem tanúskodtam, mert bár sokan nem tudják, de páran megtették és mégsem vették figyelembe, mert az mellettük szólt volna!
  Sokan tettek vallomást, még utaltak is az igazi elkövetőre, de hiába.
  Itt is az lesz, ammi a Móri ügyben! majd x idő után kiderül az igazság, csak éppen felelőséget senkisem fog vállalni érte!

 • Leslie Creamer

  Nem mindegy???

 • azta

  Miért nem tanúskodtál a bíróságon? Most már késő!

 • IGAZSÁG

  O.Zsanett tudja az igazságot és nem beszél, de hülye lenne, hisz ő szabad, a másik kettő meg senkit sem érdekel!
  Ártatlan emberek ülnek azért, mert a bíróság lusta kinyomoztatni az igazságot!!!!
  Balog SÁndor dobta be a gránátot és ezt tudja az Orsós Zsanett is!!!! A mási kettőt baleknak használták, mert kapóra jött nekik a verésre való felkérés! Más volt a megbízó!!!!!