“Nem sok ünnepelni való van”

MTI

2013.05.26

 • Miértnek, Azért

  A Nemzeti Együttszívás Rencerében MINDEN POLITIKA. Ha van gyereked azért, ha nincs azért. Ha fizetsz adót azért, ha nem azért, stb. Még ha téged történetesen hidegen hagy a politika és magasról teszel rá, az is egy politikai álláspont. Nincs menekvés, az orbánizmus az élet minden területére betette a lábát…

 • miért?

  miért kell politizálni gyereknapon????? szerintem nem erről kéne, hogy szóljon…még csak pénz sem kell hozzá…elég csak játszani valamit a gyerekkel…uh még panaszkodni sem kell, hogy Orbán miatt nincs pénz a gyerekre….beszélgetni is elég lenne vele…sztorizgatni….nem csak panaszkodni…
  az a legnagyobb baj, hogy mindig egyszerűbb lökni a panasz áradatot, mint megsimogatni a gyerek fejét, és megkérdezni, hogy pl mi foglalkoztatja mostanában….

 • NEUTRAL

  A jelenlegi magyar államadósság értékét “privatizálta” el az MDF-FIDESZ-FGKP-MSZP-SZDSZ!!!Azt a vagyont ami tulajdonképpen a nép vagyona .Szerintem ha Magyarországon demokrácia lenne akkor a mi “politikai elitünk” és családjai és érdekkörei manapság már csak a siralomházból nyilatkozhatnának.A birka nép meg még szavazgat rájuk.Meghalt Mátyás , oda az igazság!
  Ha valakit érdekel valójában mi történt az elmúlt 23 évben ajánlom figyelmébe ezt a filmet amiben VOLT (!) fideszesek is nyilatkoznak.Ezt a filmet levetítettném minden tv-csatornán választások előtt , de lehet az egy újabb 56-hoz vezetne!!
  http://www.youtube.com/watch?v=c7ecIrGCsU8