Pécsen haknizik Gyurcsány

A Demokratikus Koalíció Párt elnöke, Gyurcsány Ferenc a “Mi Országunk” országjáró körútja keretében Baranya megyébe látogat június 14-én, pénteken.

hirdetés

A látogatás részletes programja:

10.00-10.30: A Patacs városrészben lévő „Fekete Kutya” kisvendéglő: Találkozás nagyjából 15 patacsi kisvállalkozóval. Interjú a „Pilvax” patacsi internetes hírújság riporterének.

10.35-11.00: Útban Pellérdre látogatás a pellérdi halastavaknál. Beszélgetés a halastavak üzemeltetőjével, Bozó Istvánnal, aki bemutatja vállalkozását.

11.10-11.30: Gyurcsány Ferencet fogadja és Pellérden kalauzolja Metzing József, aki 1989-2010 között Pellérd község polgármestere volt. A program keretében meglátogatják az ipari termékeket Tziotziosz Vasziliosz vállalkozó üzemét.

11.35-12.00: Látogatás Somogyi János családi vállalkozó BMW Autószalonjában.

12.00-12.20: Gyalogos séta Pellérd község központjában, melynek során a volt polgármester bemutatja a Gyurcsány-kormány idejében megvalósult beruházásokat, önkormányzati hivatal, iskola, park.

12.30-13.30: ebéd a pellérdi Potyka Vendéglőben rövid tájékoztatás, és beszélgetés idősotthoni nyugdíjasokkal, majd ebéd a vendéglőben.

13.45 – 15.15: Gyurcsány Ferencet a Polgármesteri Hivatalnál (Pécsi út 124.) fogadja, és a városban kalauzolja Völgyesi Gyula polgármester.

15.30-16.30: Látogatás a Baranya Megyei Rendőr-Főkapitányságon, 7622 Pécs, Vargha Damján út 1. Gyurcsány Ferencet fogadja: Dakos József dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány. A látogatás tárgya: tájékozódás a megye városainak és aprófalvainak közbiztonságáról, a rendőrök hétköznapjairól, munkájáról, helyzetéről.

A túra végén lakossági Fórum Komlón 17 órakor 7300 Komló, Színház-és Hangversenyterem, 48-as tér 5. A fórum végén dedikálás. Interjú a helyi médiának.

 • Gabinak, Gnómeó

  Kár a gőzért. A Pécs Ma egy fideszes bulvárlap (a lá Helyi Téma), amit bukott, leselejtezett bölcsészek csinálnak pártutasítás szerint. Ilyen háttérrel hogy is várhatnánk objektivitást vagy szakmai kompetenciát?

 • Kerti Gabi

  A Pécsma szerkesztőitől komolyabb hozzáállást várnék Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök baranyai látogatásával kapcsolatban!
  Ha esetleg nem tudnák a Szerkesztő “Urak” a hakni szó jelentését (ami elképzelhető, ha így használják), ide másolom:
  “hakni –> alkalmi előadás;
  színész, énekes, zenész alkalmi fellépése, főleg vidéken, művelődési házban, kultúrtermekben stb., külön díjazásért. Eredete: német Forrás: Értelmező kéziszótár “