Este jön Rogán

Magyarország nem hagyja magát! Védjük meg a rezsicsökkentést! címmel indult országjáró rendezvénysorozat keretében Pécsett, az ANK Művelődési Házának színháztermében tart fórumot Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője pénteken este. A 18 órakor kezdődő eseményre minden érdeklődőt várnak.

hirdetés

Az ország minden tájára szervezett fórumokon az eddigi és a további rezsicsökkentésről is tájékoztatást kapnak a résztvevők. A párt közleményében hangsúlyozza: 2,5 millióan támogatták a rezsicsökkentés védelmében indított aláírásgyűjtést. A Fidesz politikusai a rendezvénysorozaton személyesen köszönik meg az embereknek a támogatást, a “kiállást önmagukért, a családjukért, a rezsicsökkentésért”. A rezsicsökkentés azért lehetséges, mert Magyarország talpra állt pénzügyileg és önbecsülésében egyaránt – fogalmaznak.

 • Kételkedő

  Most már unalmas ez a rezsi csökkentés duma. Sajnos ezzel tévesztik meg az idős embereket és ők el is hiszik! A tévében vajon mennyibe került a hirdetés? Nem beszélve arról amikor a postaládába is megtaláltam a szóró lapot, egyenesen landolt a kukába! Igaz hogy csökkentik a rezsit de kaptunk helyet egy tucat adót. Tehát az egyikkel add a másikak duplán vissza vesz.
  Inkább adjanak tisztességes fizetést amiből az emberek megtudnak élni. És ha lehet teremtsenek munkahelyeket. És élhető várost!!!!!!!!!!!!!

 • 2010

  Hoppali-nak legalább a dátumokkal tisztába kéne lenni …..2010-ben volt a választás de mindegy……..

 • Hotter

  Nem mi hanem ki? …/amugy van okom tapsolni??? egy biztos jobban élünk mint 4 év mulva..

 • re Hotter

  Mi az Isten ajándéka? Az, hogy minden többe kerül az élelmiszertől kezdve a pénzfelvételig? Többet visz el az áremelés mint amit a rezsicsökkentés hoz. Vagy ironikusnak szánta a bejegyzését? ha igen, akkor rendben van.

 • Zuschlag

  Kijöttem fiúk! Hol a helyi MSZP iroda? Mennék felvenni a munkát. Köszi

 • Hotter

  Hoppali akkor fizesdd ki a szomszéd számláit, és tisztelettel beszélj Isten ajándékáról örülj hogy közénk süllyed..

 • Hoppali

  Rogán Tonyó a legszörnyűbb Fideszes politikus, a Kertvárosiak nem kérnek a Fideszes propagandából. Soha ilyen keveset nem értek a kertvárosi lakások a rekord munkanélküliség miatt, özönlenek el a pécsiek a városból. 3,5 millióért vannak már kertvárosi panel lakások. A Fideszből elég volt, 2009 májusa óta semmit nem értek el.

 • Hotter

  Tévedés mert a megemelt bankadót jön népszerüsiteni… Amugy meg lehet nézni hol tart a nép mert csak az agymosó reklámok ragadnak meg árkád népében, ugyhogy muszály sulykolni a rezsicsökkentést hogy felfogja a tömeg!

 • Előzőnke

  Nálad láthatóan nem lenne mit kimosni. Másnak balesetet kívánni… Te szerencsétlen.

 • Úrvezető

  Reméljük ő is kap az oldalába egy kóbor ralist, mint Hende. Elég volt már a rezsiagymosásból! A nyomi pesti politikusbűnözők tartsák meg a szájbavert hazugságaikat.