hirdetés

Rádiócsere: Régió helyett Dankó

MTI

2012.12.04

 • János Komló

  Biztos, hogy egy ilyen műfajú adónak is lesznek hallgatói, de az is biztos, hogy nem így kellett volna bevezetni. A pécsi régiós rádiózásról tudok csak véleményt mondani, révén, hogy csak az volt számomra elérhető. jó volt, sőt a királyi adók közül a leghallgathatóbb volt. A Petőfi átalakítása a világ egyik legnagyobb botránya, hallgathatósága mínuszos. A kossuthon csak perceket lehet az össz műsoridőn belül jónak minősíteni. Nálam mindig szólt valamelyik közszolgálati csatorna, a pécsi Régió Rádió a legtöbbet. Most csendes tiltakozásul az összes közszolgálati frekvenciát töröltem a készülékeimből, egy korszak lezárult, tudom, hogy semmire nem megyek ezzel a lépéssel, nem vallok szélsőséges nézeteket, de ez a történés a végletekig fölháborított, mint már mondtam, így tiltakozom.

 • Vidéki kislány…

  Kedves Ferenc!

  Az itt hozzászólóknak nem az a (fő) problémájuk, hogy milyen zene szól, hanem hogy ebben a centralizált világban még ezt a keveset is elvették tőlük.
  Tetszik tudni, amíg a Régió (leánykori nevén pécsi) rádió a miénk volt, és nekünk/rólunk szólt, addig a Dankó nótái közt majd hallagthatjuk, hogy a fővárosunkban milyen útlezárások, és hírek vannak. Ők nem fognak elmenni a helyi falvakba ha történik valami érdekes dolog – mert csodák csodájára annak az elhanyagolható 8 millió “vidéki” embereknek az is érdekes lehet, ami egy kicsiny községben (ne adja Isten egy közeli városban) történik.
  Amúgy a nótát és az operettet esténként már eddig is adta a rádió…ami – teszem hozzá – akceptálható volt.

 • F. Ferenc, Veszprém

  Köszönet, hogy vissza adják azt amit elvettek az idősebb korosztálytól. A nóta hiánya nagyon meglátszik az embereken is. A magyar nótában benne van minden: az öröm, a bánat, gyász stb. Az ember a nótában mindent megtalál. Sajnálattal olvastam néhány véleményt, de Ők szerintem nem ismerik az igazi magyar nótákat.
  Még egyszer köszönöm és várom a Dankó Rádió indulását és persze benne a nótákat, de szívesen hallgatom az operettet is.
  Veszprém, 2012.12.16.

 • kovácslászlo

  akkorazhalgasa ,akitérdekel deaz nem,écsi.nekűnk arégiorádiokel. ésnemezazazado, aneveisnevetségesés felháborito

 • kovácslászlo

  tralánapécsieke tis.meg kellet volna kérdezni hogy,kellenek ikezanevetséges,ado ez felháborito

 • Nagyfater

  Szakadjanak meg! Nem kell ide régió rádió, minek nem kell tudni a vidéki embereknek semmiről ami a városukban történik.
  A következő mi lesz,meg szüntetik a városi tv-ket?
  Helyette majd dalolászúnk,úgyis azt mondja a közmondás hogy sírva mulat a magyar.