hirdetés

USA: még nem bombáznak

MTI

2013.08.31

 • Belvárosi

  Molnár F. Árpád orvos látott már , vagy már ő is feladta ?

 • Molnár F. Árpád

  Neutral jól mondod! Az Echo TV-ben is volt a Szaniszló műsorában, hogy az amerikaiak hüllőszerű ufók, akiket a szabadkőművesek küldtek a Dagoba rendszerből, hogy atlantiszi lázadónak álcázva magukat gumibogyószörppel leitassák a leszbikus jediket, majd Echelon-tanúvá tegyék a magyar mangalicatenyésztőket és elrabolják tőlünk a Föld szívcsakráját, a Pilist, mielőtt Xenu, a transzvesztita galaktikus diktátor rátehetné a mancsát…

 • NEUTRAL

  ReTépelődő Pacifistának -Akire te azt mondod “saját népe” az jelenleg 8-10 ország fizetett zsoldosai +CIA+Mossad ügynökök . Kicsit bonyolultabb a helyzet mint gondolnád , ne csak a Mainstream médiából informálódj ! Ha nincs indok megtámadni egy nekik nem tetsző országot majd csinálnak .Ha nem találnak vegyi fegyvert , majd később visznek magukkal .Így megy ez már J.F.K. halála óta .

 • Tépelődő pacifista

  Nem szeretem a háborút és minden ENSZ BT felhatalmazás nélküli beavatkozás különösen ellenszenves, de mondja meg már valaki, hogy mi mást lehet tenni egy elmebeteg diktátorral szemben, aki halomra löveti és ideggázzal megmérgezi a saját népét???

 • NEUTRAL

  Bárhova betette a lábát Amerika-Izrael a világon rendteremtés címszó alatt , ott káosz van a mai napig , példa erre az egész történelmük . Rendesen lejáratják a béke-Nobel díjat .Mi meg (a kormányunk) csaholunk hozzá mint annak idején a Szovjet “hőstettekhez” .

 • Hotter

  Jó hir a Nobel bizottságnak….