hirdetés

Változások a Konzumnál

pécsma.hu

2013.08.30

 • öregpécsi

  Csak annyit tennék még hozzá,hogy mi az oka,hogy ujabb buszokat kell terelni a belvárosba,tovább szennyezni az amúgy is katasztrofálisan bűzös levegőt!
  A bp.felől közlekedő busz(ok)miért nem tudnak haladni a 6-oson,mint eddig a paraszt elosztó felé?
  Ha ez egy busz(pl.volán busz),akkor az idiotizmuz,dilettanizmus magas határa.Ki,mennyit kapott ezért,pl.Pék Patrik,az idióta ötletéért?
  Remélem,hogy a népi milicia is kivonul teljes vértben,és bünteti a szabálytalankodókat.
  Csak annyit még:a Holding 3-ik éve közölte beruházási terveit,köztük,hogy ugyan olyan elválasztó korlátot épít a Csontváry buszmegállókhoz,mint ami a Budai vámnál van.Na most eddig még egy kapavágás sem történ eddig.
  Miért kell megvárni,hogy újabb tragédi történjen?mert a gyalogosok mint a tehéncsorda mennek toronyiránt a túloldalra,vészfékezésre kényszerítve az autósokat!!!

 • Csak pécsi

  Egyetértek az előttem szólóval.
  Elmebeteg ötlet.
  Azért érdekes, hogy kertvárosban, amikor a zebrán elütötték a nagymamát a kisbabával, aki meg is halt, akkor a szakemberek szerint sokba került volna ( idő-engedélyek-tervezés-munkálatok ) egy 40-es tábla kihelyezése, ami a mai napig sem jött létre!! ennek ellenére ez a baromság pillanatok alatt létrejött.

  Gratulálok a város vezetőségének, hogy ilyen gyorsan meg tudták oldani ezt a közlekedési helyzetet.

 • öregpécsi

  Eddig is tudtuk,hogy vannak idióták pécsett,akik szervezik a közúti közlekedést .De ezt aki kitalálta,és jóvá hagyta,azoknak a helye a Rét u.2-ben van.
  Az fel sem tűnik nekik,hogy a Rákóczi úton áthaladó autók 95%-a csak “városnézésen vesz részt”,szennyezi a levegőt,mivel semmi dolga nincs ott!
  Miért nem lehetett már évek óta felfesteni a busz sávot mindkét irányból??