8 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapHírzónaKörözött férfit és ittas sofőrt füleltek le Pécsett

Körözött férfit és ittas sofőrt füleltek le Pécsett

Pécs belvárosában autók kerekét szúrták ki, Kertvárosban körözés alatt álló férfit fogtak, a Megyeri úton baleset korlátozta a forgalmat – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tegnap délelőtt a kertvárosi rendőrök vontak intézkedés alá egy középkorú férfit. Az intézkedés során kiderült, hogy ellene elfogatóparancs van érvényben, így a férfit előállították. Nemsokkal később ittas vezetőt fogtak a járőrök. Az ellenőrzött gépjármű vezetője beismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. A férfi ellen ittas vezetés miatt büntetőeljárás indult.

Szombat délután ismeretlen tettes megrongált egy személyautót Pécsett a belvárosban. A gépkocsi egy parkolóban állt, az elkövető a hátsó kerekek gumijait szúrta ki, valamint festékkel több helyen összefirkálta az autót. Az ügyben rongálás miatt indult eljárás.

Tegnap délelőtt baleset történt a Megyeri út – Mártírok útja kereszteződésében. Két személyautó ütközött össze, a baleset úgy következett be, hogy a kereszteződéshez érő személyautó elmulasztotta az elsőbbségadást és járműve elejével a szabályosan közlekedő másik autó bal oldalának ütközött. A balesetben a vétlen gépkocsi utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő