Roma fesztivállal színesedik a Pécsi Napok

Tizenegy nap, két helyszín, százhúsz program! Vasárnap is ütős programokkal folytatódik a Pécsi Napok rendezvénysorozata. A Széchenyi téren utcai sportok napját, míg a Sétatéren roma napot tartanak – ha az időjárás is kegyes lesz a fellépőkhöz.

A PTE Party terévé átváltozott Széchenyi téren vasárnap délután kezdődnek a programok. 17 órától Mindum Károly egykori önkormányzati képviselő, jelenleg ultratriatlonos ad jó tanácsokat azoknak, akik szeretnék kipróbálni magukat a futásból, úszásból és kerékpározásból álló sportágban.

A nap folyamán igen érdekesnek ígérkezik a triál-bemutató is, de az esti Pixelplants-koncert sem mindennapi élményt kínál.

Triál

A Sétatéren ezúttal a roma kisebbség mutatkozik be, a fellépők között megtalálható az egyre népszerűbb Grófo Formáció is.

Részletes program:

PTE Party tér – Széchenyi tér – Utcai Sportok Napja
17:00 Hogyan legyél iron man? – A Mobilitási Hét programja

18:00 Triál bemutató

18:00 Grindbox Jam

19:00 Streat Workout

19:00 Enemy Squad

19:30 Pixelplants

21:30 Dirty Nancy

Sétatér – Roma Fesztivál
16:00 Fund Iskola évnyitója

16:30 Khelipske Rom, a Chace Rom és a Komlói Fekete Láng közös műsora

17:00 Etno Rom együttes

19:00 Kanizsa Csillagai Együttes

19:40 Kalyi Jag Együttes

20:40 Romengo Együttes

21:30 Grófo Formáció


Töltsd le most a Google Play áruházból!

A fesztivál hivatalos applikációján, az iFestMap-en keresztül pedig nem csak a programokról, de a gasztro kínálatról is tájékozódhatunk!

Az alkalmazás segítségével nem csak a kitelepült vendéglátósok listáját böngészhetjük, de az egyes helyek kínálatát és akár ártábláját is megtekinthetjük.

logó

 

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés