12 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapAbszolút PécsA Junkie Jack Flash is a Zsolnay-negyedben hisz!

A Junkie Jack Flash is a Zsolnay-negyedben hisz!

Nem győzzük hangsúlyozni: az Év Turisztikai Attrakciója címet nyerheti el a Zsolnay Kulturális Negyed a szállás.hu szavazásán, de ehhez minden pécsi segítsége szükséges! Jelenleg a második helyen áll a pécsi látványosság, de a különbség még behozható! A zabolázatlan, mocskos rock and rollt játszó pécsi Junkie Jack Flash együttes is erre buzdít mindenkit!

A Zsolnay Kulturális Negyed lehet az Év Turisztikai Attrakciója az idén 10 éves szállás.hu turisztikai portál hagyományos olvasói szavazásán! Ahhoz azonban, hogy a Zsolnay-negyed nyerje el a hazai turizmus legkiemelkedőbb elismerésének számító címet, nagyon kellenek a pécsiek szavazatai, hiszen október 31-én véget ér a verseny és a kultúrnegyed egyelőre „csak” a második helyen áll!

Legyen a Zsolnay-negyed az Év Turisztikai Attrakciója!

Aki szeretne segíteni abban, hogy a Zsolnay Kulturális Negyed az élre törjön és megszerezze Pécsnek a rangos díjat, az ne habozzon, hanem kattintson egyet a szállás.hu szavazó-oldalán. Mindössze fél perc az egész!

A negyedben éjjel sem áll meg az élet

De miért is lehetne a 2014-ben hungarikummá nyilvánított Zsolnay-negyed az Év Turisztikai Attrakciója? Persze, nyilván fontos és jó tudni, hogy itt élt és alkotott a legendás porcelángyáros Zsolnay család, rengeteg az érdekesebbnél érdekesebb kiállítás és kulturális rendezvény, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a város és az ország egyik legjobb koncertterme is itt található, ahol megannyi fiatal pécsi banda is rendszeresen fellép a külföldi előadók és zenekarok mellett.

Természetesen az E78-ról van szó, ahol a mocskos, pörgős, dögös rockot játszó pécsi Junkie Jack Flash is csapott már hatalmas bulikat. Épp ezért ők is örülnének annak, ha a szavazáson nyerne a Zsolnay-negyed.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=p5e7KhxFtgU” width=”720″ height=”460″]videofelvétel[/su_youtube]

Makk Vata, a banda dobosa elmondta, hogy nagyon hálásak azért, hogy többször játszhattak már a negyedben, hiszen a szervezők és a hangtechnikusok itt mindig nagyon profik, a személyzet készséges, az E78 pedig simán a város és talán az ország egyik legjobb, legszebben szóló koncertterme. Persze más miatt is szeretik a srácok a kultúrnegyedet.

-Szuper az egész komplexum, rengeteg a látnivaló, sok a múzeum, csak az a baj, hogy a legtöbb érdekességre, vagy arra, hogy milyen szép helyen van, soha nem emlékszünk a bulik és a koncertek másnapján! – mondta nevetve Vata.

Az együttessel mi is készítettünk egy igencsak szórakoztató videót:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=FMOhmSJDRkw” width=”720″ height=”460″]videofelvétel[/su_youtube]

Egy szó mint száz: aki még nem szavazott, az tegye meg! És itt most nem csak a Junkie Jack Flash rajongóira gondolunk, de persze nem árt, ha az ember szereti a srácok zenéjét!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő