13 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapAbszolút PécsABBA-koncert, vígjáték és operett

ABBA-koncert, vígjáték és operett

A Pécsi Szabadtéri Játékok kínálatában az elkövetkező két hétben egyéb programok közül is válogathatunk. A 2007-ben alakult ABBA Feeling emlékzenekar július 13-án (esőnap: 14-én) a 70-es évek világhírű svéd popegyüttesét idézi, megannyi slágerük előadásával.

Volt egyszer egy harmonikás címmel Csányi Zsoltra, a Baranya Táncegyüttes egykori zenekarvezetőjére emlékeznek kollégái, barátai, tisztelői július 15-én. A harminc éve, fiatalon elhunyt muzsikus tiszteletére lépnek most föl az ,,öregbaranyások” és a mai hagyományőrzők, valamint a kiváló Vujicsics együttes.

Sam Bobrick és Julie Stein: Csókol anyád! című komédiáját Vári Éva és Nagy Ervin főszereplésével, Znamenák István rendezésében élvezhetjük július 21-én és 22-én (esőnap: 23.). A szerző-házaspár a humor eszköztárával bontja ki anya és fia egymásra utalt, ám egymástól elszakadni vágyó viszonyát, miközben az amerikai tömegkultúra bizarr paródiáját is megrajzolják.

A Budapesti Bulvárszínház az Egy csók és más semmi című Eisemann-operettel érkezik július 16-án (esőnap: 17.), melyben mások mellett Csala Zsuzsa, Sáfár Anikó, Oszter Alexandra és a rendező, Straub Dezső gondoskodik a fergeteges szórakozásról.

Az előadások a Káptalan utcai szabadtéri színpadon lesznek, s 21 órakor kezdődnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő