hirdetés

Belvárosi üzlethelyiségek ingyen? Igen!

 • ???

  Kedves “Fleto”!
  Ha jol tudom, Barna Ur eppen partfuggetlenseget hangsulyozza mindig, ezert ertelmetlen a politikai hovatartozasrol szolo felvetesed. Ha igy is lenne, akkor a hozzaszolasok 2/3-a Fidesz szimpatizans lenne, akik persze a legnagyobb nyomor kozepette is azt hirdetnek, hogy Magyarorszag jobban teljesit.
  De akkor hajra, kezd el gyartani a Holdingot vedo kommenteket, biztos sok a tapasztalatod a temaban. Ha szerinted rendben van Pecs belvarosa es ez a jo uzletpolitikanak koszonheto, akkor irjal csak nyugodt lelkiismerettel!
  Van egy jo hirem szamodra! Ujabb belvarosi uzlet zart be a heten!!! Hurra!

 • pébé

  A Nagy Lajos király útja az Árkád szomszédságában van. Élő lélegző kicsiny boltokkal. Működnek. Tényleg nem az eltúlzott bérleti díj a gond? Vagy talán a jelenlegi bérlők kötik az ebet a karóhoz, hogy ha már ők megfizetik, fizessem meg más is. Rövidlátó gondolkodás. Az ő érdekük is az lenne, hogy felvirágozzon a belváros.

 • Sophi Anna

  Attila, szinte szóról-szóra azt írta, ami a kép láttán először eszembe jutott.
  Talán annyival lehetne kiegészíteni a képet, hogy:
  A fantasztikus rendezvényt óriási sikerrel Pécs üres belvárosi sétálóutcájában, egy éppen ráérő pécsi barnamagyar nagy érdeklődésének közepette tartották meg.

  Sajnos nagyon sokan, ezzel is támogatván a termelésből a demonstráció idejére kilépők fizetési borítékának feltöltését, éppen aktuális adó- és segélytermelési kötelezettségük teljesítése miatt távol maradtak a rendezvényről. Azért lélekben mindannyian ott voltak.
  Szombati túlórázással a pólók gyártási költségeire és a demonstrálók hazavihető eszközeire, szendvicseire, a kiürült választási eredményváró klubok italfeltöltésére fordítandó összegek elvételének lehetőségét is sikerült megteremteniük.
  A további összegek elvételét vasárnapi családi böjttel biztosítják barnáék számára.
  A Barnamagyar Béla meg egy f@sz, ha egy ilyen csóró városban így gondolkodik.
  Biztosan nem tett kísérletet még arra, hogy saját vállalkozásából próbáljon megélni.
  A városból aki tud menekül.
  ??? felvetésére:
  “Kicsit setalni kellene a “nagyembereknek” es gondolkodni a “kisemberek” fejevel, megiscsak mi tartjuk el onoket!” Ez a megállapítás helyes, ezzel ők is maximálisan egyetértenek. Ez így rendben, így jó nekik.
  De jó, hogy idézőjelet használtál. A nagy emberek nem ezeknél kezdődnek. Ezek megélhetési pö-csök.
  Határtalan önteltségükben kissé meg is fáradnak. Ezt hívják ők “munkának” aminek a fizetségét tőled veszik el. Csak tőled. Csak érted. Mert megérdemled…

 • Fletó

  Na idezúdult az összes tehetetlen szoci szavazó. Pontosabban az a kettő, aki 6 néven írogat.

 • El Mondó

  köszNo! impotens city!kb 4 évet csúsztak evvel az innovatív gondolattal.. úgy,h 2010 óta mindenki ezt szajkózza a pöffeszkedő városvezetésnek!! késő elkezdeni kapkodni a levegőért politikus urak, pécs kiesett a pixisből!!

 • pécsi

  Ha egy holding vezetője, aki a mi pénzünkből él, annak ilyen véleménye van, az nem érdemli meg, hogy vezető legyen. Nem lehetne elküldeni egy tréningre, ahol megtanitják, hogyan kell egy közös tulajdont megbecsülni? Mi az, hogy nem kell csökkeneteni a bérleti dijat, mert nem lesz több vevő? Hol él ez az ember? ha nem szívügye ez a város, akkor talán máshol kellene neki dolgoznia.

 • Névtelen

  Ingyen se kellene ,mindenki elmegy ,többet kellet volna tenni a négy év alatt Szomoru

 • pébé

  Semmilyen vállalkozás nem él meg egy ingyen helyiségből, ahol rezsit kell fizetni és valakinek aki üzemelteti némi bért is. Ha pedig diákokban gondolkodnak, akkor nem hosszútávo teszik….

 • ???

  Ez most vicc??? T. Barna Ur! Valoban nem lesz tobb vasarloja egy uzletnek, ha csokkentik a berleti dijakat, azonban lehet, hogy pont az a csokkentes mentene meg az uzletet a bezarastol, ha a berlo zsebeben maradna egy minimalis haszon. Es ha egy nem zar be, jon melle a kovetkezo es a kovetkezo……
  Miert ulnek onok ilyen pozicioban, ha meg ezt sem latjak at?
  Ja, es nem az Arkad a hibas, felejtsek mar el! A legrosszabb dontes volt, hogy kizartak az autokat a Szechenyi terrol. Vajon miert nepszeru az Arkad (mar 10 eve)??? KENYELEMBOL!!! Ki a fene akar a Kossuth terrol vagy a Buza terrol begyalogolni???
  Kicsit setalni kellene a “nagyembereknek” es gondolkodni a “kisemberek” fejevel, megiscsak mi tartjuk el onoket!
  Bar az, hogy ki “nagyember” szamomra nem pozicio vagy fizetes fuggo….de ez mar egy masik tema.

 • Attila

  Azt hiszem a második kép jól mutatja a probléma lényegét. Néhány fehér pólós elmeroggyant pózol egy fekete magyar mellett…

 • realista

  Kár volt az egyenpóló gyártására áldozni , mert a mesének már rég vége !
  Amit most csináltok az csak bohóckodás , maszatolás !

 • Gombos László

  Inkább sok kicsi foglalkoztató kellene, mint 1 nagy. Az elmúlt évek pontosan azt bizonyították, hogy gyenge az a város, amelyik csupán kevés nagy foglalkoztatóra támaszkodik. Kivétel persze itt is van: a stabil nagyfolgalkoztató pl az Audi Győrben. Sajnos a gazdaság nem pörög a sikerpropaganda ellenére sem. A nagyobb fizetést adó cégek is egyre inkább rájönnek, hogy nem éri meg nekik kiképezni a munkaerőt, ha az majd lelép külföldre, amint lehetősége adódik.

 • szo-szo

  ’90-es években többször sokan bejártuk a belvárost, és rengeteg ígéretet tettek az akkori (új-régi) vezetők.
  Most csak állást kell biztosítani egy menedzsment csapatnak hosszútávra. A többi blöff!

 • Szőcs

  Nagy foglalkoztató kellene több, akkor lenne élet ujra. Tudom ez nem az elmult 4 év problémája hanem 22 évé.

 • anulu

  Egyszer kb. ugyanez megbukott, de azért ismét erőltetik…

 • szigorúan magánvélemény

  Nem ingyen kell adni, hanem kitermelhető, piaci viszonyokat figyelembe vevő összegért. Akkor talán benépesülne a belváros. De szerintem ez itt már nem is cél.

 • Pécsman

  Lassan az egész várost ingyen adhatják mert nem akar itt maradni senki.