6 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapHírzónaCsütörtök: régi ismerősök új hangzása

Csütörtök: régi ismerősök új hangzása

November 17-én, csütörtökön este kilenc órakor a Budapest Bár tagjai lépnek a Pécsi Est Café színpadára, hogy megismételjék a Kodály Központban adott, április koncertjük sikerét.


A népszerű együttes ismét nálunk lép fel, hogy a rajongótábor élőben is hallhassa májusban megjelent albumuk hanganyagát. A „Volume 4. Hoppá!” ötlete az áprilisi fellépés alkalmával született meg – az internetes fórumok tanúsága szerint ez csak növeli a csütörtöki program iránti érdeklődést.

Az album különlegessége, hogy a boldog békeidőket idéző előadók mellett olyan zenekarok dalai is hallhatóak rajta, mint például a Beatles, a Doors, vagy az Európa Kiadó. Első két lemezükön főleg régi filmslágereket és kuplékat hallgathatott az érdeklődő, harmadik lemezük pedig a zenekar instrumentális oldalát mutatta meg. Második, „Volume 2. Tánc” című albumukból koncertszínház született – a sikeren felbuzdulva a negyedik kiadványból is készült színházi előadás.

A Budapest Bár zenekar tagjai: Farkas Róbert (hegedű), Farkas Mihály (cimbalom), Örkös Károly (tangóharmonika, zongora), Kisvári Ferenc (dobok) és Farkas Richárd (bőgő). Az este folyamán az énekről Behumi Dóra, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kis Tibor, Kollár-Klemencz László, Lovasi András, Németh Juci és Rutkai Bori gondoskodik.

Czimermann Zsuzsanna írása.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő