6 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapHírzónaDuplakoncert a visszatérés örömére

Duplakoncert a visszatérés örömére

Október 7-én, pénteken este kilenckor a Hiperkarma tagjai lépnek fel a Pécsi Est Café-ban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a zenekar október 8-án, szombaton este kilenckor is koncertet ad.

A népszerű zenekar idén májusban tért vissza a zene világába – újult erővel, s egy készülő új album ígéretével, amely a tervek szerint még idén megjelenik. Mostani koncertjükre korábbi népszerű slágereikkel érkeznek, olyanokkal mint például a Dob+Basszus, vagy az Amondó.

A csapat az ezredforduló idején alakult, az eltelt évek folyamán pedig hosszú utat járt be. A változatos pop-rock, illetve alternatív rock szerzemények mellett a zenekari élet is igen kalandosra sikerült: koncertek hullámvölgyei és -hegyei váltogatták egymást.

Három évvel ezelőtti feloszlásakor a rajongók úgy hitték, a Hiperkarma eltűnik. Ám idén májusban a budapesti Gödör Klubban adott lemezbemutató koncerttel visszatértek – közönségük legnagyobb örömére.

A zenekar tagjai: Bérczesi Róbert (gitár, ének), Frenk (Torma Gábor, dob és ének), Laca (Varga László, basszusgitár), FX (Bacsa Gyula, billentyűk), és Stevenson (Kis Tibor, gitár).

Czimermann Zsuzsanna írása.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő