Felcser Máté újabb dobása: megírta az EFOTT-himnuszt

Úgy tűnik, hogy végleg Velencén telepedik le a fiatalok körében népszerű EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója). Megszületett a fesztivál idei himnusza is, amelynek szövegét a pécsi Felcser Máté, a Punnany Massif tagja írta.

Idén július 12. és 17. között tartják Velencén az EFOTT-ot. A fellépők között szerepel a brit Rudimental, a szintén brit Zomboy, a holland Headhunterz és a Firebeatz, az amerikai Borgeous, az ausztrál Pendulum & Verse dj szetje, és koncertet ad szinte a teljes magyar élmezőny.

Utóbbiak között lesz a PASO, a 30Y, a Margaret Island, a Tankcsapda, a Brains, a Mary PopKids, Majka & Curtis, a WellHello, az Ivan & the Parazol, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Halott Pénz, a Kaukázus, a Bëlga, a Szabó Balázs Bandája, az Irie Maffia, a Magashegyi Underground, az Anna & the Barbies, a Fran Palermo, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Péterfy Bori & Love Band, az Ocho Macho, az Animal Cannibals, Sub Bass Monster és Deniz.

A fesztivál idei dalának elkészítésében tevékeny részt vállalt a pécsi Felcser Máté, a nagy népszerűségnek örvendő Punnany Massif tagja.

Máté a népzenei beütésű elektro-akusztikus Feszt szerelem című dalt közösen adja elő Margaret Island-del és Jumo Daddy-vel.

Íme, a dal:

Hirdetés